TradicionalneFreestyleKARAOKE &JAMseSSionOtvOrijo theHUMAN_PLAYINGS &LutkarskiPerformans PROSLAVAza4.ROJSTNIdan aliKEKECnaMARSU

Poslal-a ThDi, Tor, 13/04/2010 - 12:29
14 Apr 2010 - 22:00

koncertna dvorana - concert hall

Jam bojo otvorili

the Human Playings

Rok Zalokar klaviature/vokal
Kristijan Armeni kitara
Luka Smole bas
Jernej Kersnik bobni
www.myspace.com/humanplayings
Po tem pa se odprejo za folk

Tradicionalne Freestyle Karaoke & Jam Session

Pred glasbeno otvoritvijo se bo zgodila ena eksperimentalna lutkovno glasbena intervencija z naslovom

Proslava za 4. rojstni dan
ali
Kekec na Marsu

Barbara Bulatović lutke in glas
Thierno Diallo kontrabas
barbarabulatovicvideo.blogspot

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Pon, 12/09/2011 - 23:15
Poslal-a ThDi, Pon, 19/04/2010 - 16:36

Na jamu so sodelovali nekateri člani Armenian Navy Banda, ki so igrali v Cankarjevem domu dva dni prej. Bli so basist, kitarist/klaviaturist, pianist, pozavnist, bobnar/tolkalec in še kdo, samo drugi niso igrali. Drugače je bil zelo hud jam. 2 - 3 kitare od katerih je bila prvo četrtino ena Jure z reggae ritmom, ki so ga Armenci zagrabili z užitkom, vsaj 3 bobnarji od tega 2 bateriji, še trobenta in še ene klaviature (Miloš). Lutkovno glasbena intervencija je bila uspešna. Human playings pa so predstavili svoje avtorske komade in ga še pojamali. Končali smo ob 6h zjutraj.
FULHUDJAM!!!

Poslal-a ThDi, Pon, 19/04/2010 - 18:08

Ker že dolgo ni bilo poročil z jamov, zadnje je bilo enkrat za maj 2009, naj po svojem ne čisto zanesljivem spominu povem, kdo vse se je udeležil jamov v tem letu.
Neisha je enkrat rasturala s spremljevalnim bendom, ki jih je itak večina rednih udeležencev jamov. Sem že mislil, da je bla Cindy Lauper, je blo pa tud kej od Hendrixa. Enkrat konec poletja je prišel Adis in odpel en bluz. Ta mi je pa pognal mravljince po hrbtu. On res ful raztura, sam ga je basist medel, ker ni igral prave forme. Začeli so hodit tud tisti iz SEMa, ki ima jam sessione tudi ob sredah, ampak se opolnoči ali enih zjutraj končajo. Igor Leonardi je prišel celo večkrat. Prvič, ko je prišel, nam je ratalo izvest eno dost hudo in posebno verzijo Hey Joe Tud Nino de Gleria je igral na jamu. Zdaj pred kratkim, mislim da kakšen teden ali dva nazaj, je Dadi Das v mikrofon zapel Doorsovski napev, pripeljal ga je pa Nočna ptica, ki tud pride včasih na jam.
Pizda, ziher sem jih še ful pozabil, ampak to so te boljh ta znani. Drugače se jamov udeležeujejo tako redni kot občasni sodelavci, je pa očiten dvig kvalitete jamov brez spremembe koncepta. FREESTYLE!

Poslal-a ThDi, Tor, 27/04/2010 - 19:19

Enkrat so mi Vitja pa oba Drašlerja, Vid in Jošt čisto na koncu jama ob ene 4h zjutri, ko smo ostali samo še mi štirje, spustili totalne freestyle karaoke. Vokalno so za mizo sedeč odjamali na polno. Mislim, da je to bilo takrat, ko so imeli otvoritev jama.