Informacije

Poslal-a Mitar, Tor, 04/04/2006 - 13:07

V kolikor se želiš pridružiti s svojo dejavnostjo ali potrebuješ prostor za izvedbo kakšnega dogodka, kakšne produkcije ali za svoje ustvarjanje, enostavno pridi v Rog in v dogovoru s souporabniki uredi prostor za začasno rabo in ga uporabi. Lahko pošlješ svoj program oziroma videnje uporabe prostorov in se predstaviš na kateri od skupščini, ki se občasno organizirajo, ponavadi v torek ob 17h. Tako bodo tudi ostali začasni uporabniki in uporabnice izvedele za tvoje ideje, predloge in dejavnosti.

Prav tako se lahko javiš, da te dodamo na Rogovo mailing listo, ki služi za cyber diskusijo in obveščanje, saj se Rog ves čas vrti in se je včasih težko ujeti v istem trenutku v istem prostoru, da se kakšna reče.

Plesni studio

Pravila uporabe in navodila za rezervacijo termina za delo v plesnem studiu se najdejo tu. Pred uporabo je obvezna rezervacija termina.

Dvorana vzdihljajev

Vsi bendi, gledališča, modni kreatorji in ostali ustvarjalci, ki želite v veliki večnamenski Dvorani vzdihjajev, tovarna Rog, predstaviti svoje delo občinstvu, ste vabljeni k sodelovanju. Pošljite nam osnovni info in demo material ter e-naslov ali tel. številko, preko katerih lahko kontakitramo.

Socialni center Rog

Kontakt: 041 597247 in/ali e-mail. Skupščine socialnega centra so vsako sredo ob 18. uri.

Kooperativa.org

Sestanki v torek ob 16h : model nove družbenoekonomske skupnosti za 22. stoletje
tel.:040 666 155

Modri kot (Blue corner)

Socialno kulturno razvedrilni program Multimedijskega centra ROG
Trubarjeva 72, 1000 Ljubljana, Slo, Eu (od vhoda desno)
odprto: vsak dan od 15h dalje
kontakt: RBS.Produkcije@gmail.com