FREESTYLEkaraokeJAMSESSION

Poslal-a ThDi, Ned, 04/09/2011 - 17:40
7 Sep 2011 - 22:00

koncertna

KER NISTE IZKAZALI ZADOSTNE PODPORE SCENI IN PROSTORU SO SE TRADICIONALNE FREESTYLE KARAOKE IN JAM SESSIONI V ZAČETKU JANUARJA 2011 PRENEHALI. VELIKI PROJEKT, KI JE VSAKO SREDO NEPREKINJENO DELOVAL VEČ KOT 4 LETA, NE MORE S TAKŠNO INTENZIVNOSTJO DELOVATI POD OKRILJEM PEŠČICE LJUDI ALI CELO ENEGA SAMEGA.

ČEPRAV BO STVAR ZASTAVLJENA PODOBNO KOT PREJ, KARAOK, KI SE BLIŽAJO, NE IMENUJEM TRADICIONALNE, SAJ JE TRADICIJA PREKINJENA ŽE VEČ KOT POL LETA. čE SE UZSPE SESTAVITI SKUPINA, KI BO REDNO LAHKO SPET FURALA PODOBNO TRADICIJO, JIH BOMO MOGOČE ČEZ LETO ALI DVE SPET IMENOVALI TRADICIONALNE. VABLJENI K SODELOVANJU.

OZVOČENJE BO NA RAZPOLAGO, ČE BO TO RES POTREBNO.

INSTRUMENTE PRINESITE S SABO (TUDI ČE STE BOBNARJI ALI PIANISTI)!

SPOŠTUJTE ODER!

POVEZAVA DO OBJAV ZA TRADICIONALNE FREESTYLE KARAOKE IN JAM SESSION

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Tor, 04/10/2011 - 12:27

Lahko pa jim vseeno že zdaj rečeš tradicionalne in tudi že takrat, ko so bile prvič po prekinitvi.
Jaz bi jim zdaj, ko se bližajo že pete po vrsti od prekinitve, mogoče rekel neotradicionalne?
Minimalni pogoj za tradicijo naj bi bile vsaj tri ponovitve, nočem pa tega spet imenovat trdicionalne, saj se tudi ta tradicija še vedno z lahkoto prekine.
Zaenkrat še ni zagotovila, da se bojo jami vsako sredo dogajali v nedogled, kot se je to zdelo mogoče še nekaj mesecev pred prekinitvijo.

Poslal-a kaptive, Tor, 04/10/2011 - 17:28

Stari ti pa mas ful tezave s tem, ha?
enostavno tradicionalno je karkoli cesar se v rogu lotimo. To pomeni da mislimo resno. Za vse kar smo rekeli smo to tudi odfural, ne?
tradicionalne karaoke! in so ble! to je to. Pa tradicionalni 1 festival pa tko naprej... Drugac je bla pa to interna fora od space trippersov, ce ze zelis vedet;)
hehe,Ti pa zdej neki definiras in poskusat nesmislu narediti smisel. Smesno je blo lih to... kako tradicionalne, ce so prvic... odgovor: le ti glej! in tko je blo. By the way, v čem je razlika od prej? isti ljudje k komi cakajo da se dvorana odpre, isti plac, ista oprema iste stvari isti ambient, sam parkrat pac ni bilo dogodka... kaj je cas v zacasnosti?...
Tradicionalne je ime dogodka... (korenina, če češ)

V bistvu, zakaj zelis prekiniti tradicijo? Prav postavil si se vmes.
:P
ps
drugače mi je pa zelo zanimivo tvoje odpiranje debate na to temo, ker ravno ta debata, komunikacija je bil motiv ze v prvem planu pri 'tradicionalnem' pomenu.
pps
Sam folk bi se pa lahko tut mau bl sekiru za stvari ki se jih pravzaprav zelo tičejo...
_________________________________________________________________
* blog: http://tovarna.org/blog/287

Poslal-a ThDi, Tor, 04/10/2011 - 18:51

Zame je tradicionalno brez prekinitve.
Tradicija je bila, da so bli jami vsako sredo.
Zame tradicija ni samo beseda, s katero opišem vse ali karkoli, ampak to, da so fristajl karaoke vsak teden v sredo. In če tega ni, ni več tradicije. Ne bom pa kar tako nečesa razglašal za tradicijo, sploh ne po tem, ko je ta tradicija res obstajala. Mogoče, če se bo spet vzpostavila, sam to je že druga tradicija.
Pravim ti, da mi ni več tako pomembno, da je jam vsako sredo in to zato, ker je bila tradicija prekinjena. Če bi jih imenoval tradicionalne, je kot da bi se zavezal, da bom spet zagotavljal to vsako sredo, kar pa mi glede na to, da ni bilo dovolj podpore za to, ni več tako pomembno. Brez veze mi je, da delam to sam za samega sebe. Lahko delam za folk, ampak ne v nedogled. Rabim več podpore iz družbe, da bom v tem še videl smisel.
Ko je tradicija prekinjena, ni več tradicija.
Jz nimam težav s tem, da jamov ne kličem več tradicionalni. Mogoče jih maš ti?
Igral sem koncert solo kontrabas na prvem tradicionalnem koncertu v Rogu na plesnem podu v tretjem štuku, ki so ga sfurali spejstripersi,.

Poslal-a kaptive, Tor, 04/10/2011 - 18:55

ne jaz nimam:)
ti pa tako ali tako pravis, da to pomeni tebi. saj dovolis da komu drugemu pomeni kaj drugega, ne da bi to unicilo koncepta, ko pa originanega pomena tako ali tako noben zares ne pozna in si si razlago sam izmislil?
Samo se mi zdi, da je naziv tradicionalne tudi malo povezano z nekim nostalgicnim prizvokom, ne?
ps
že njihov prvi koncert so poimenovali tradicionalen, se mi zdi...
pps
freestyle si pa ti dodal, pa je tut not v imenu. sej naslov je bil tradicionalne freestyle karaoke jam session...
skratka zdi se mi da si se lotil primera z napacne strani :P
_________________________________________________________________
* blog: http://tovarna.org/blog/287