ElLe3ka - od poraza prek poraza do končne zmage!

Poslal-a grega, Pet, 09/06/2006 - 12:27

Pozdrav vsem!!!

Kot se je pokazalo, je dogajanje v rogu dotalno odvisno od elektrike. In začasne premostitve z agregati se ne obnesejo ravno najbolje. StresTest.
In zato kot subsaharska afrika prosi dež, mi prosimo kabel. Oh, sveti badumbadum, daj nam znamenje! Ali pa vsaj kabel. Električni vodnik. Električni pastir pripelji ovčke nazaj v rogrado!

Kakšno je stanje sedaj?
Dogovorjeni smo z el. ljubljana, da v trenutku, ko bomo imeli priklopni vodnik (zeeelo debel in drag kabel za zelo veliko elektrike), imeli el. omarico s števcem in varovalkami, pokličemo in v kratkem nam omarico priklopijo.
Omarico imamo, do števca in kabla pa nam manjka nekaj deset tisoč sit.

Torej. V trenutku, ko bomo imeli priklopni kabel, bi bilo dobro, da imamo vsaj del notranje elektro instalacije že narejen. Kaj predlagam?

Predlagam, da se na tem forumu v prvi vrsti dogovorimo / dobimo vsi tisti, ki bi želeli pomagati pri pripravi notranje el. instalacije. Projekt ni mačji kašelj, zato bi bilo dobro, da se čimprej in v čim večjem številu dobimo, uskladimo, dogovorimo in zadevo izpeljemo.

Za začetek bi naredili veliko roško nabiranje že obstoječih kablov, stikal in razdelilnih doz. Nato bi staknili skupaj glave in izrisali načrt instalacij. In za konec te instalacije potegnili.

Obenem predlagam, da se vsi kabalisti dobimo ta torek - 13.6., pol ure pred pričetkom skupščine.

Za več informacij ali karkoli (rad pijem pivo) me pokliči!
grega 041 546 883

Zaenkrat hvala in
lp
g

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | prejšnja tematika | naslednja tematika Sodelovanje med uporabniki in uporabnicami