Agregat od 14:00 do 22:00

Poslal-a grega, Čet, 06/07/2006 - 12:06

V dogovoru med uporabniki, smo sklenili, da poizkusno uvedemo redni obratovalni cas agregata - velega joze.

Zakaj?
Mnogo dejavnosti uporabnikov je vezanih na elektriko. In z uvedbo stalnega obratovanja med 14:00 in 22:00 uro, menimo da bo prislo do povecanja produkcije.

Kako?
Ob razstavi scca, je odgovornost za dnevni priklop velega j. in za postavitev eksponatov prevzel Meho. Meho tako dnevno hodi kupovati kurilca, prenasa televizorje gor in dol po rogu, priklaplja odklaplja in kaj sploh ne. Meho hvala! Dva tedna zal za nafto od scca nismo dobili denarja, tako da smo sami "zalozili" ta del. No, punce so imele gore drugih opravkov in v zacetku tega tedna so prisle in nam dale 20.000 sit za nafto. Hvala! Odlocili smo se, da tega denarja ne "vracamo zaloznikom", temvec ga namenimo stalnemu osemurnemu dnevnemu priklopu. V osmih urah joza pokuri okoli 25 litrov (zal se vedno nimamo korektnega izracuna porabe, tudi zato ker je odvisna od stevila porabnikov), kar je priblizno 4.000 sit. Denarja imamo torej za kaksnih 4 do 5 dni. Zato upamo da bomo uporabniki sproti prispevali (po zmoznostih seveda), kar nam bo omogocilo daljse obdobje stalnega obratovalnega casa.

V kolikor uporabniki potrebujejo elektriko zunaj obratovalnega casa, se to vsekakor poizkusi omogociti! Edina omejitev (poleg nafte) je ta, da mora joza na dan pocivati vsaj 6 ur.

Vabljeni torej vsi elektro odvisniki!

v imenu uporabnikov in uporabnic
grega

ps
uporabniki racunalnikov pozor. Priklapljajte svoje pc-e preko ups-a, da vam jih joza ne skuri. Ce vam stvar ni jasna, prej povprasajte za nasvet.

grega's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Uporabniki
Poslal-a pirman, Čet, 06/07/2006 - 15:06

Društvo za domače raziskave je 29. 5. 2006 s KD Rov podpisalo Dogovor o pomoči, ki opredeljuje rabo Velega Jožeta v Rogu. V dogovoru je čas rabe omejen na aktivnih 300 ur.
Glede na zgledno skrb za Jožeta (hvala Luka, Grega, Meho), predlagam, da dogovor obnovimo, če bosta le MKC KP in KD Rov za to.
Grega, lahko poveš, če smo že blizu te številke?
alenka