FW: Dovolj jamranja- čas dejanj‏

Poslal-a ThDi, Pon, 22/10/2012 - 09:04

POSREDUJEM !!! Pošlji naprej !
Predlagam 27. november. Torek. (datum še ni natančno dogovorjen)
Dovolj je. Predlagam, da se vsi tisti, ki imajo tega, kar počnejo naši vladalci, dovolj zberemo v Ljubljani pred parlamentom. Predlagam, da se tistega dne zbirajo podpisi (na upravni enoti) za refererendum o ODSTRANITVI VLADE.
Prav sem napisal. Kot narod imamo pravico, da jih odstranimo, če ne delujejo tako kot želimo. Želim si tudi, da bi to bil miren protest, ki pa bo zajel nekatere opozorilne elemente. Samo mirni protesti, ki jih bodo oni opazovali izza zaprtih oken, ne bodo dovolj. Jasno jim je treba povedati, da če ne bodo odšli, se bodo civilni ukrepi stopnjevali. Predlagam, da se ustanovi 6 članski svet, ki bo pripravljal, organiziral in vodil celoten proces. Član je lahko kdorkoli, ki ni strankarsko opredeljen in ima znanja in pogum, da to spelje. Naj predstavi svojo vizijo, potrjevali pa jih bomo neposredno na naši spletni strani strani (odločala bo večina glasov; strani še ni). Teoretiki, zdaj imamo možnost, da vstanemo iz naših udobnih foteljev in naredimo nekaj. "Svet" nas bo obveščal o tem kaj se pripravlja in upošteval vse pametne predloge ter jih tudi realiziral. Namesto, da trosimo energijo po nepotrebnem, jo raje fokusirajmo in vsaj poskusimo storiti nekaj. Vseeno mi bo, če nas bo na koncu 5 stalo tam. Bom vsaj imel mirno vest. Sam se ukvarjam z tehnično podporo velikim prireditvam in sem pripravljen brezplačno ponuditi sebe in opremo. Vsekakor pa se bom potrudil, napisal program ter poskušal postati član Sveta.
Torej, prosim za vaše komentarje, mnenja in predloge. Nehajte z nekonstruktivnimi debatami. Širite to misel. Če bo kritične mase dovolj lahko res SPREMENIMO STVARI. Potenciali so ogromni.
Če strnem:
Popolnoma jasno mora biti, da je to civilna iniciativa, ki ne podpira nobene politične opcije.
Popolnoma jasno mora biti, da ta vlada ni sposobna opravljati svojega dela in da našo državo vodi v propad in jo je potrebno odstraniti.
Popolnoma jasno mora biti, da mi ne bomo plačevali, njihovega tajkunstva
Popolnoma jasno mora biti, da tovstni varčevalni ukrepi niso dobri, ker bodo še bolj osiromašili ljudi
Poplnoma jasno mora biti, da se mora zakonodaja spremeniti tako, da bodo vsi, ki so se polastili javnih dobrin od. l 1992 naprej, procesuirani in kaznovani.
Evo. Tako. Pa da vidimo.
kontakt: nietche.rev@gmail.com

ThDi's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Demonstracija | Dogodki, dejavnosti | Fotografija | Poziv | Report | Rog RTV | RogZin