koncert TOP STRIPPER + FREEWAY MACHINE + LSD (lepi slovenski dečki)

Poslal-a discodrisko, Čet, 06/12/2012 - 18:10
7 Dec 2012 - 21:00 || 7 Dec 2012 - 23:59

koncertna dvorana

TOP STRIPPER PREDSTAVLJAJO:

FULL-THROTTLE ROCK 'N' F*CKIN ROLL SHOW!!!!
(promocija demo albuma HIGH HEELS AVENUE, Top Stripper, Slo)

Program:

21.00 - LSD(Lepi Slovenski Dečki)
22.00 - Freeway Machine
23.00 - TOP STRIPPER
01.00 – Afterparty!

Potrdite udeležbo na Facebook eventu: http://www.facebook.com/events/374070969349448/

Vstopnine ni!
Pobirali se bodo prostovoljni prispevki!

=============================================================================

TOP STRIPPER

Jaša Šaban
Jure Demšar
Miha Majcen
Rok Rožmanec
Rok Pavlin

Pripravite se, fantje pod imenom TOP STRIPPER so kot promocijo novega demo albuma za vas pripravili f*uckin rocknroll show!

Verjetno za njih še niste slišali saj so novi na sceni, pravkar posneti demo album pa se imenuje HIGH HEELS AVENUE, ki bo v fizični obliki na voljo tudi na koncertu. Zbrali so se leta 2009, ko so začeli ustvarjati avtorsko glasbo, za katero živijo. Igrajo hard rock s poudarkom na težkih ritmih, močnih kitarskih riffih in značilnem hard rock vokalu. Kot posamezniki imajo iz preteklosti veliko odrskih izkušenj, pod imenom Top Stripper pa so prav tako odigrali že vrsto koncertov, med drugim tudi v Cvetličarni, K4 na Metelkovi in drugih klubih po sloveniji.
Pozimi 2011 se jih je prijela nesreča: odpadlo jim je 9 koncertov, zgubili so basista in po 4 mesecih snemanja jim je odpovedal trdi disk. Niso se vdali in tako so septembra letos ponovno začeli s snemanjem, uspeli in začeli koncertirati. Vse zato, da lahko končno dosežejo to, kar so si vedno želeli; stopiti na oder navit marshallle in odžgati svoj repertoar izjemno naglas v upanju da bobni ostanejo celi, pa tudi če pred prazno dvorano, saj kot pravijo, na oder spadajo in v igranju uživajo!!
BE THERE!!

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Top-Stripper/189310237766680

Youtube: http://www.youtube.com/user/TopStripper

=============================================================================

SUPPORT(thank you):

FREEWAY MACHINE

Jure Hauptman
Gašper Tomaševič
Anže Hauptman
Matija Lampret

Freeway Machine so perspektivna mlada slovenska rock skupina, ki je nastala leta 2007 in nas iz leta v leto bolj navdušuje z napredkom. V svojem ustvarjanju se približujejo rocku 70. let, temeljem hard rocka, kar podkrepijo z dobrimi kitarskimi vložki in vokalom. Kljub preigravanju pesmi zelo različnih izvajalcev, je za njihova avtorska dela značilna unikatnost, dodelanost in svežina, ki je na slovenski rock sceni že nekaj časa primanjkuje. Zase pravijo, da igrajo zaradi druženja in uživanja v glasbi, kar se izrazito pozna na njihovih koncertih, kjer vlada sproščeno in prijetno vzdušje. Kjerkoli se pojavijo, sprožijo plaz pozitivnih komentarjev, njihova glasba namreč navdušuje tako mlada rock ušesa, kot vzbuja nostalgijo pri starejših udeležencih koncertov. Med drugim pravijo, da so ena najbolj perspektivnih mladih zasedb, ki hitro napreduje in navdušuje v vseh vidikih dobre rock zasedbe- tako glasbeno, kot vizualno. V njihovi koncertni karieri se je zbralo že kar nekaj nastopov. Bili so zmagovalci Rock Maratona, igrali so na znanem slovenskem festivalu ŠVIC, letos pa jim je pripadel tudi naslov Rock Vizionarjev 2011, kjer so » po mnenju žirije pripravili energičen, zelo navdahnjen in kompakten nastop, ki je tudi zvočno presegel in se z avtorskimi komadi zelo približal bazičnemu rokenrolu sedemdesetih«.

FB: http://www.facebook.com/pages/Freeway-Machine/234583793291146

Youtube: http://www.youtube.com/user/freewaymaschine/videos

http://freewaymachine.webs.com/

http://freeway-machine.tumblr.com/

=============================================================================

LSD (Lepi Slovenski Dečki)

Grega Povše
Klemen Pečnik
Rok Mioč
Voranc Boh

So štirje bivši poljanski gimnazijci, ki že od prvega spanca naprej sanjajo o svetu rocka. Nimajo kombija z napisom, niti roadijev, ki jim nosijo opremo. Ampak vseeno so se odločili, da bodo z njihovim rockom pretresli vaše in naše glave. Tako je nastala družina Lepi Slovenski Dečki. Radi imajo dolge sprehode po plaži, gazirane pijače in vrtnarjenje. Stalno se selijo iz odra na oder, zato nimajo stalnega prebivališča. Delajo pa veliko, včasih je tudi težko. A zvečer, z vami, vsem nam je lepo. Uouo.
Torej štirje dečki, ki niso ravno slovenski in še najmanj lepi, se imajo radi. Zato jih imejte radi tudi
vi.

FB: http://www.facebook.com/pages/LSD-Lepi-Slovenski-De%C4%8Dki/294184963161?fref=ts

Soundcloud: http://soundcloud.com/lepi-slovenski-decki

Myspace: http://myspace.com/lsdlepislovenskidecki

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar