RTV in "narejeno v Tovarni ROG"

Poslal-a nema, Sob, 05/08/2006 - 09:24

Tako je. Prisostvovala sem na 3. sestanku po vrsti, ki je bil nenapovedan in na žalost namenjen le ozki izbrani skupini posameznikov. Ali res lahko govorimo, da je Rog drugačen ali je to še ena »kopija« že znanega? Pregovor na »pravem mestu ob pravem času« se je izkazal v meni prid. Prisluhnila sem zahtevam, ki jih ima ekipa RTV
do uporabnikov Tovarne Rog. Na sestanku sem postavila naslednja vprašanja. Kam želite produkt-film poslati (kateri festival)? Odgovor je bil: »Kann«. Koliko časa se bo snemalo?
Odgovor je bil: »mesec in pol«. Kdaj se bo snemanje končalo? odgovor je bil: »V novembru«.
Do ekipe Tovarne Rog so bile postavljene konkretne zahteve. Spet je sledilo vprašanje: »Kaj boste Vi ponudili uporabnikom Tovarne Rog« in »Ali bo ostala kaka kamera?« se je glasilo moje vprašanje. Takrat sem izvedala, da rabijo kreativno in izvedbeno ekipo. Moj odgovor je bil, da bodo v Rogu našli le kreativno ekipo, samih izvajalcev po domače fizičarjev v Rogu ni, razen če se motim. Mitar je takrat povedal, da bodo »fizičari« izbrisani, ljudje iz centrov za tujce (p.s. glejte film Bowling for Colom…) Povedali so tudi, da rabijo pravno osebo, ki bo izstavljala račune RTV-ju.

Kot absolventka univerzitetnega programa Fakultete za management v Kopru sem se naučila nekaj novega. Naučili so me terminologije managementa, ki se uporablja pri snemanju filma in se jim za to znanje iskreno zahvaljujem.

Za vse neekonomiste:
g. Slak je odgovoren za scenarij(kreativni vidik), ki sem ga by the way površno prebrala (Kakor v nebesih tako na zemlji) in direktno sodeluje s scenografsko ekipo. Scenarij dobite pri Žigi P.(skladišče-agresišče 27) – scenarij se trenutno nahaja v Generalštabu Transcentrale (Dejan Knez) v zeleni mapi.
Drugo je podjetniški vidik, za katerega je odgovoren Produkcijski direktor (če kdo želi njegovo telefonsko številko, me naj ogovori ko bom v tovarni in jo z veseljem posredujem).
G. produkcijski direktor je odgovoren za denar.

Za narejeno v Tovarni Rog je prevzela finance(podjetniški vidik) skupina RGB po mojih navodilih, ki sem jih iz lastnih izkušenj delovanja v raznih organizacijah in podjetjih posredovala ŽIGI P. ustanovitelju skupine RGB.

Ali je izključje, da me grega član skupine RGB v svojem blogu ne omenja ne presodite sami!!!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | prejšnja tematika | naslednja tematika Sodelovanje med uporabniki in uporabnicami
Poslal-a rgb, Pon, 21/08/2006 - 00:11

Draga souporabnica!
Rad bi te spomnil, da med ljudmi lastnosti kot so doslednost,
resnicoljubnost, konstruktivnost in iskrenost še živijo in žal mi je, da so ti tako tuje. Ko sem te spoznal, si se mi, kot najbrž vsem naivnim, zdela odprta, morda celo empatična vendar malce nevrotična deklica, ki polna entuziazma stremi k boljšemu...
...no kasneje sem svoje mnenje spremenil (začelo se je, ko sem te parkrat ujel na laži, slugi tvoji egomaniji)...
no pa naj komentiram tvoj tekst na forumu:

Bila si prisotna na omenjenem sestanku, ki je bil odprt za vse zainteresirane in tudi čas in mesto sta bila znana, če se ne motim.
Prisotni so stoično prenašali tvoj ego performans.
Film se bo začel snemati konec septembra in bo posnet do konca oktobra.

Za kreativni in izvedbeni vidik scenografije skrbi scenografska ekipa, ki šteje do 10 uporabnic in uporabnikov Roga. Med drugim smo se tudi zate draga souporabnica bili z birokratskimi mlini, da sedaj lahko uporabljaš elektriko in vodo v Rogu.

Tisto čemur ti praviš podjetniški vidik, jaz pravim produkcijsko-neprofitni vidik. Zakaj?
Scenografska ekipa Roga (katere pravni instrument je RGB), bo v dogovoru z naročniki scenografije, scenografijo izvedla tako, da bo Rog čimveč pridobil (betonski estrihi v multimediji, Sonorii, ter Menzi, ureditev dvorane v pritličju, postavitev ograj na terasi, vodovodna in elektro infrastruktura, materiali za zimski režim na Rogu, orodje...).

In še o tvojih velecenjenih navodilih:
HA HA HA HA... Se tudi vesolje giblje po tvojih navodilih?

In zakaj tvoj ego trpi, ker ni omenjen v blogu?
Ker ni pridodal scenografiji nič razen destruktivnih poizkusov manipulacije. Zakaj? Se niti ne mislim ukvarjati s tem. Bi bilo pa dobro, da se sama soočiš s temi rečmi mogoče ob pomoči dobrega psihiatra.

Želim ti čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav v Palucawille

Sim

Poslal-a retangled, Ned, 14/01/2007 - 22:58

.... no pa se ozrimo nazaj...

RGB ... al dva tipa, ki talata diagnoze in osebne poglede da glih ne rečem kej bol definiranga....

ne pa informacije, ki so za dobro opravljeno delo nujno potrebne....

...in vse to se zgodi za rog... ali ta skupnost katere pro člana sta dva ...aja dodata enega...da skupaj so trije.... mogoce tako vsak od njih stoji za eno barvo...

aaaaaaaaaa o EGO.TRIPANJU ...RGB JE U UBEDLJIVOM VODSTVU
pa necu ni ja nista da dodam... kako ono vec ide... pa ne bi zdej o tem...

Poslal-a nema, Pon, 25/09/2006 - 13:51

PESMICA

JAZ SEM VELIKI "VTIKAČ".
VSA ŽIVA BITJA
SO ŽE ZATO, KER SO;
"ŽIVA-("DUŠA"-"TISTO" KAR "ŽIVI")
"VTIČNICA".

TOK JE PO BISTVU PRAVIČNO USMERJEN.

EDINA PREDSTAVA JE:
"NA EN NAČIN SEM LAHKO DOBRA NA MNOGO SLABA"

blaNKA

p.s. www.tovarna.org je javni medij.
Za javne medije so PRAVILA IGRE znana in zapisana.
Vprašanje KDO ima prav ali ne naj presoja "pristojni".