ODNOS-PROSTOR-ČAS

Poslal-a nema, Sob, 05/08/2006 - 09:58

Grega: »In verjetno sem preskocil se kaksnega rogovca,(glej grega blog)«

*snemanje filma - postavljanje scen

Tako je PRESKOČILI STE, NAJRAJE BI TUDI POVOZILI. Prisostvovala sem na 3. sestanku po vrsti, ki je bil nenapovedan in na žalost namenjen le ozki izbrani skupini posameznikov. Ali res lahko govorimo, da je Rog drugačen ali je to še ena »kopija« že znanega? Pregovor na »pravem mestu ob pravem času« se je izkazal v meni prid. Prisluhnila sem zahtevam, ki jih ima ekipa RTV
do uporabnikov Tovarne Rog. Na sestanku sem postavila naslednja vprašanja. Kam želite produkt-film poslati (kateri festival)? Odgovor je bil: »Kann«. Koliko časa se bo snemalo?
Odgovor je bil: »mesec in pol«. Kdaj se bo snemanje končalo? odgovor je bil: »V novembru«.
Do ekipe Tovarne Rog so bile postavljene konkretne zahteve. Spet je sledilo vprašanje: »Kaj boste Vi ponudili uporabnikom Tovarne Rog« in »Ali bo ostala kaka kamera?« se je glasilo moje vprašanje. Takrat sem izvedala, da rabijo kreativno in izvedbeno ekipo. Moj odgovor je bil, da bodo v Rogu našli le kreativno ekipo, samih izvajalcev po domače fizičarjev v Rogu ni, razen če se motim. Mitar je takrat povedal, da bodo »fizičari« izbrisani, ljudje iz centrov za tujce (p.s. glejte film Bowling for Colom…) Povedali so tudi, da rabijo pravno osebo, ki bo izstavljala račune RTV-ju

Kot absolventka univerzitetnega programa Fakultete za management v Kopru sem se naučila nekaj novega. Naučili so me terminologije managementa, ki se uporablja pri snemanju filma in se jim za to znanje iskreno zahvaljujem.

Za vse neekonomiste:
g. Slak je odgovoren za scenarij(kreativni vidik), ki sem ga by the way površno prebrala (Kakor v nebesih tako na zemlji) in direktno sodeluje s scenografsko ekipo. Scenarij dobite pri Žigi P.(skladišče-agresišče 27) – scenarij se trenutno nahaja v Generalštabu Transcentrale (Dejan Knez) v zeleni mapi.
Drugo je podjetniški vidik, za katerega je odgovoren Produkcijski direktor (če kdo želi njegovo telefonsko številko, me naj ogovori ko bom v tovarni in jo z veseljem posredujem).
G. produkcijski direktor je odgovoren za denar.

Za narejeno v Tovarni Rog je prevzela finance(podjetniški vidik) skupina RGB po mojih navodilih, ki sem jih iz lastnih izkušenj delovanja v raznih organizacijah in podjetjih posredovala ŽIGI P. ustanovitelju skupine RGB TUDI DRUGI žIGA ima koristi mojih izkušenj.

Ali je izključje, da me grega član skupine RGB v svojem blogu ne omenja presodite sami!!!

Grega, ki me je by the way oplazil in se vtaknil v moj intimni prostor, po mojem besednem in fizičnem reagiranju samoobrambe, pa še fizično obračunal z mano (če bi zamenjal strani, bi namesto v steno zletela po sredini iz drugega nadstropja direkt v luknjo (priča je Mitar, saj je takrat z njim nosil 50 l vode) in najbrž ne bi bilo teh besed, ker je vprašanje ali bi preživela padec 15m z drgega nadstropja? Postavljam pa jasno vprašanje: »Kakšen je Odnos do žensk?« in kdo si upa argumentirat »kvote« v politiki kot neenakopravne, ko pa enostavno drugače s tipi ne gre (mogoče se v teh vprašanjih skriva odgovor na vprašanje, ki je bilo zastavljeno 25/07/06 na skupščini Kje je vzrok zakaj Hane ni? Zakaj se je Hana umaknila z osebnih razlogov?.
Poleg tega trdim, da, g. Grega (skladišče-agresišče 27)- zlorabjate informacije s prve roke, ki jih dobite na sestanku s skupino RTV. Dokaz temu je tale grega blog , ki je prišel po dveh mesecih sestankovanja na dan 22/07/06.

Citiram(glej grega Blog)
Moja zelja je preko filma v rog prinesti cim vec. Zaenkrat so ideje (vse bo vezano na proracun in s tem omejeno), da bi postavili koncertno dvorano (vsaj oder, zamasili luknje v tleh, upam da tudi naredili izolacijo, morda se vrata); da bi naredili tla v multimedija labu (morda celo se blue screen) in ga opremili z mizami, ter izgotovili tla v jedilnici hise cvetja. Morda v sodelovanju s Fu naredili vadbeni prostor. Ter v skla27 popravili balkon.
Scen za film je zaenkrat predvidoma 19, tako da ni realno pricakovati kaksnih mega koristi za rog. Pa vendar, vse v smeri - narediti reziserju ustrezne scene, ter znotraj tega cim bolj koristiti rogu." grega blog

G. Grega, citiram: »Moja zelja je preko filma v rog prinesti cim vec.« ni izgključno vaša želja, temveč sem na Redni Torkovi Rogovi Skupščini 25/07/06(ki jo uporabniki Tovarne Rog, ki počitnikujemo in delujemo preko neta še ne moremo prebrati-Zakaj) zastavila naslednje vprašanje: »Kakšen je odnos RTV-ja do ostalih uporabnikov narejeno v Tovarni Rog?« Odnos do RGB je jasno definiran, saj ste odgovorni za finance (Za narejeno v Tovarni Rog je prevzela finance(podjetniški vidik) skupina RGB po mojih navodilih, ki sem jih iz lastnih izkušenj delovanja v raznih organizacijah in podjetjih posredovala ŽIGI P. ustanovitelju skupine RGB.

Kaj pa vsi ostali? V mislih imam Hiša cvetja, Kljub vsemu, Titan projekt, Transcentrala(Dejan Knez), Maja, Kiparji(lovebaloon, Živana), Skupina za »informatiko-radio« 1001 pisarn, Cerkev Nikole Tesla, modni kreatorji, skupina kotička za razmišljanje, Skupina organizatorjev Političnonekorektnega filma, Temno Kot, Skupina filozofskega krožka, skupina pisateljev, skupina arhitektov, skupina plesalcev in plesalk, Benson in skupina glasbenikov.

Neodnos do NEMA group imate, zato pišem.

Ali vsi ti gospodje in gospe vedo, da se bodo morali prostori v času snemanja filma izprazniti?

Ko pride denar v igro v skupini nastane kreg. To se ne zgodi, če so informacije prikrite(kar je očtno iz grega Blog), (ker pa verjamem, da smo sposobni in željni delati drugače sem kot novinka na 9. Redni Torkovi skupščini (23.05.06) podala pod točko 11. raznorazno, da se skupščina snema po vzoru medija www.dodogovor.org)). Z razlogom sem podala Isti predlog(snemanje) na Redni Torkovi skupščini 25/07/06 (ki jo uporabniki Tovarne Rog, ki počitnikujemo in delujemo preko neta še ne moremo prebrati-Zakaj?) in da se »Ustanovi se »notranja nadzorna "komisija - narejeno v tovarni Rog«. Omenjeno komisijo(lahko se imenuje tudi skupina) sestavlja po en zainteresirani(samoiniciativen) predstavnik vsake skupine, ki deluje v tovarni Rog. Komisija se sestane(ostane) po Redni torkovi skupščini enkrat, po potrebi večkrat mesečno. RGB kot odgovorna pravna oseba skupina RGB ki je po mojih navodilih, ki sem jih iz lastnih izkušenj delovanja v raznih organizacijah in podjetjih posredovala ŽIGI P. ustanovitelju skupine RGB,
, zaradi odnosa do ostalih uporabnikov narejeno v Tovarni Rog postopa na naslednji način, da, za finance- predaja račune, seznanja s ponudbami in obvešča o tekočih korakih, ki se dogajajo na sestankih v odnosu narejeno v Tovarni Rog in RTV ter prisluhne vsem uporabnkom Tovarne Rog, ne samo tistim, kjer ima RGB interes! Predlagam tudi, da se sestanki snemajo in dajo na net po vzoru medija www.dodogovor.org

Vsi uporabniki narejeno v Tovarni ROG razmislite ali želite razmišljati ali ne? Še vedno je prva samoiniciativa.

g. Grega citiram: Zaenkrat so ideje (vse bo vezano na proracun in s tem omejeno), da bi postavili koncertno dvorano (vsaj oder, zamasili luknje v tleh, upam da tudi naredili izolacijo, morda se vrata); in Morda v sodelovanju s Fu naredili vadbeni prostor. (grega Blog)

Samovoljni interes in neupoštevanje uporabnikov prostorov glej: 9. Redni Torkovi skupščini (23.05.06) 3.točka predstavitev in prostor, ki ga bom uporabljala, je poleg agresije: »Grega, ki me je by the way oplazil in se vtaknil v moj intimni prostor, po mojem besednem in fizičnem reagiranju samoobrambe, pa še fizično obračunal z mano (če bi zamenjal strani, bi namesto v steno zletela po sredini iz drugega nadstropja direkt v luknjo (priča je Mitar, saj je takrat z njim nosil 50 l vode) in najbrž ne bi bilo teh besed, ker je vprašanje ali bi preživela padec 15m z drugega nadstropja? in napada osebnosti z žaljivimi besedami iz ust (Simon, Žiga, Aleš, Aleš, Petra, Ivana, Robertina, Dejan, Tine, Ivan ) zaradi katerih postavljam jasno vprašanje: »Kakšen je Odnos do žensk?« in ali ste odgovorni do svojih misli in ali za vas obstaja še pomoč? glej forum najdeni obešeni kosi, dosegel svoj vrhunec v sredo, ko je bil koncert skupine Frozen Child in ko se je Rog preselil na primorsko. Takrat je skupina RGB in Kljub vsemu dosegla višek arogance. 1. z uporabniki prostora, prtličja na levo se ni posvetovala o souporabi glej 9. Redni Torkovi skupščini (23.05.06) 3.točka Blanka: predstavitev in prostor, (zanima me ali bi lahko jaz na lastno pest-proaktivno organizirala okroglo mizo v skladišču 27, ko pa je vedno zaklenjeno in ste fantje besedno in fizično agresivni ali naredila komercialno razstavo v Kljub vsemu, saj prostor v Rogu pripada Vsem!!! ? in razbila ključavnico, kljub temu, da je bilo možno v vadbeni prostor priti od zadaj in spredaj?Zastavljam tudi vprašanje, kje je kitara? za osnovo mojih vprašanj poglej 3. Sklep skupščine 11.07.06
Dežurni ima šop vseh ključev. Uporabniki imajo lastne šope Rogovih ključev, ki vključuje ključ vhodnih vrat in ključ prostora, ki ga uporabljaš. Možnost nošenja ključa vhodnih vrat se dogovarja na skupščini. Možnost nošenja ključa določenega prostora se dogovarja med seboj. Nerešljivi konflikti se rešujejo na skupščini Glej 16.skupščine in forum »MOJ KLJUČ«.

Kam je šel denar »kao namenjen za ROG gospodje, ki imate trde prijeme? ki ste ga kasirali na koncertu? Kje so gostje »koncerta lulali in kakali?« Ali se je koncert izvajal v skladu z dogovorjenim na skupščini dne 11.07.06, 1.sklep
Vsi dogodki v vadbeni dvorani v Rogu se končajo do 22:00h. Vsi glasbeni dogodki se izvajajo v zvočno izoliranem prostoru. Vaje po 22:00h ne smejo imeti obiskovalcev.

; saj je bil sklep narejen zaradi odnosa do širše okolice in zaradi nestrinjanja, da je Rog druga Metelkova (poglej Sobotna priloga, Rog je 21. stoletje – članek je obešen tudi na oglasni deski). Odgovor vsekakor ne pelje vode na Vaš mlin spoštovani g.Grega - RGB-jevci in Kljub vsemu.

1. vadbena dvorana, ki se je počistila po treh delovnih vikendih( 1. vikend smo čistili Bensonu, 2. vikend sem čistila pod plesalkam in info točko, (ker se je tisto soboto žuralo) in tretji vikend sta dvorano čistila Tine in Ivan, ki sta člana ekipe Transcentrala z Dejanom Knezom in mano- zakonito zastopnico souporabnika vadbene dvorane, ki ni zvočno izolirana, poleg njih so souporabniki vadbenega prostora ekipa Dramskega gledališča, Martin, Fu, Thierno in seveda sama, ki sem prostor rezervirala in sem vesela vsake dejavnosti, ki se dogajajo in se bodo zgodile v prihodnosti pod enim in edinim pogojem in to je spoštovanje med souporabniki.
2. tudi WC-jev ni. Je pa ena resnica, ko ste g. Grega in g. Aleš videli dvorano, ki je počiščena, ima trenutno improvizirano narejen oder in prekrite luknje »spregledali« da je to odličen klub prihodnosti ste počeli vse, da nekomercialna dejavnost nima prednosti pred komercialno. To počnete na prej omenjeni način brez kančka spoštovanja mene, Kneza in ostalih. Citiram: Moja zelja je preko filma v rog prinesti cim vec. Zaenkrat so ideje (vse bo vezano na proracun in s tem omejeno), da bi postavili koncertno dvorano (vsaj oder, zamasili luknje v tleh, upam da tudi naredili izolacijo, morda se vrata); da bi naredili tla v multimedija labu (morda celo se blue screen) in ga opremili z mizami, ter izgotovili tla v jedilnici hise cvetja. Morda v sodelovanju s Fu naredili vadbeni prostor.

Javno odgovarjam. Vaše želje in ideje(RGB in KLjub vsemu) so obstajale še preden so se Vam stvari »razjasnile«. Konec koncev bo v prostoru visel avion in zato Vas naprošam, da ne uporabljate besed citiram: »znotraj tega cim bolj koristiti rogu« (glej blog grega) ker ne verjamemem osebam brez osnovni vrednot in ker verjamem besedam, ki jih je izrekla moja babica »Starega konja se ne da spremeniti« edino, če obstajajo čudeži.

Upam, da sem razjasnila - zakaj se je g. Grega odločil za naslov citiram: informacije - vse za kar bi na skupscini potreboval 20 ur z vasimi prekinitvami vred in si zato nisem drznil in odgovorila na vprašanje in
Ali je izključje, da me Grega član skupine RGB v svojem blogu ne omenja, kljub aktivnemu delovanju v Tovarni ROG.

Upam, da se počitnice čim prej končajo in bomo samo pravi na kupu. Se veselim novih idej in sodelovanja.

Blanka DENKO

nema's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Report