KRVAVO NEKOREKTEN ŽUR

Poslal-a Parisien, Tor, 18/06/2013 - 08:33
21 Jun 2013 - 22:30 || 22 Jun 2013 - 04:00

Socialni center Rog

Benefit za kazni Vstajniških socialnih delavk

Oblast ne mara, da smo glasne, da se pojavljamo in opozarjamo na tisto, kar bi lahko rušilo obstoječa razmerja moči; ne mara, da smo politično nekorektne, da za sabo puščamo sledi, da ne priznavamo njihove avtoritete in da vstopamo, kjer smo nepovabljene. Ker nas želi disciplinirati, pokoriti, utišati in krotiti (kot to počne z vsemi oblikami upora in solidarnosti), nas kriminalizira – najpogosteje z izstavljanjem kazni. Ker smo solidarne in ker želimo vsak tak poskus izkoristiti za samo-organiziranje, se pridružujemo praksam skupnega odplačevanja kazni. Na »Krvavo nekorektnem žuru« bomo zbirale denar za svoje kazni - v svojem delovanju smo uspele nabrati slabih 500€ kazni (commencing countdown... ;)

Vabljene, vabljeni!

Gledale/i bomo feministične risanke, animirane filmčke ženskih režiserk, ne-dokumentarni ja-improvizirani (wannabe) film o akcijah Vstajniških socialnih delavk, brala se bo pisana žametna beseda, vrtela dobra muzika znanih in bolj obskurnih ženskih izvajalk (DJ-ane rioters), na voljo bo domače žganje in obilica krvavo nekorektnega materiala. In še kaj, nikoli ne veš kaj se uspemo še spomnit ... :)

Kdaj? Petek, 21. 6. 2013 (ob priliki minevanja 6 mesecev od naše prve akcije »Mujeres adelante« na Vseslovenski ljudski vstaji) od 22.30h dalje.

Kje? Žur-žur s plesom in (upamo) obscenostmi bo v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72) od 22.30h dalje.

Dresscode: Women in black ali Red lipstick

Pridi, prispevaj, povej naprej!

https://www.facebook.com/events/481002078653433/

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Druženje