Rog program 2006/07 - poziv vsem uporabnicam in uporabnikom

Poslal-a pirman, Čet, 14/09/2006 - 13:42

Do tega petka (22. 9.) prispevaj svoj program dejavnosti in termine dogodkov v tovarni Rog vsaj za obdobje od oktobra 2006 do junija 2007! Namen artikulacije in načrtovanja naših dejavnosti je oblikovanje Rogovega programa, s katerim bomo lahko uredili skorajšnje podaljšanje začasnega priklopa elektrike v Rogu, ter evidentirali vse aktivne skupine in posameznike.

Pošljite kratek odstavek o svoji dejavnosti (z omembo referenc, če je to mogoče oz. primerno) in terminski seznam načrtovanih dogodkov, ki jih boste izvedli v Rogu. Vse to bomo nato zbrali in zaokrožili v Rogov program za eno ali najmanj pol leta. Na skupščini 26. septembra bomo predebatirali rezultate, do 29. septembra pa bomo pripravili vlogo za MOL.

Program pravočasno pošlji na Rogovo listo ali vroči Alešu K. v galeriji Kljub vsemu. Za zbiranje programov in pripravo vloge na MOL sta zadolžena Alenka P. in Aleš K.

Na skupščini 12. 9. smo sklenili, da bo naslednja skupščina 19. 9. namenjena pregledu vseh vsebin, programov in aktivnosti v Rogu. Vsi na naslednjo skupščino!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Poziv