Rogovi lomilci ledu

Poslal-a Maja Dekleva, Čet, 13/04/2006 - 11:50

Teater Narobov vabi vse zainteresirane, da se udeležijo delavnice Rogovi lomilci ledu, ki bo v četrtek, 13.4., od 16.00 do 18.00 v Rogovem tretjem nadstropju.

Sonja Vilč in Maja Dekleva sva delavnico zasnovali prav posebej za vse tiste, ki imajo namen soustvarjati Rog (v vseh pomenih te besede: od čistilnih akcij, fizičnega dela na objektu, do soustvarjanja kulturnega programa…) znotraj daljšega časovnega obdobja, skratka, za tiste, ki nameravate tam preživeti veliko časa. In sicer z namenom, da se bolje spoznamo in da naredimo še dodaten (majhen, dvourni) korak v smeri skupinskega duha.

Posvečali se bomo principom delovanja skupine, sodelovanju, poslušanju in opazovanju soudeležencev, podpiranju in nadgrajevanju idej, in sicer s pomočjo različnih vaj in iger, ki so namenjene urjenju učinkovitega skupinskega delovanja na odru. Tokrat pa bodo uporabljene v kontekstu konkretne skupinske akcije.

http://www.narobov.org/

Maja Dekleva's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Dogodki, dejavnosti
Poslal-a roro, Sob, 15/04/2006 - 09:47

oj me zanima , če bosta to delavnico izvajali vsak četrtek?

Poslal-a mimi, Ned, 16/04/2006 - 10:08

pozdravljen roro,

delavnica ni bila načrtovana kot redna dejavnost,
jo bova pa verjetno še kdaj ponovili. v tem
primeru bova tudi poslali obvestilo na stran in na
roglisto.
če bi želel biti obveščen osebno, nama lahko pošlješ svoj
emajl.

lp!

Poslal-a mojca, Tor, 18/04/2006 - 13:53

na žalost se je nisem utegnila udeležiti. upam da bo še kdaj! redno tudi poteka gibalna delavnica, od tega tedna naprej vsak četrtek ob 19h.
*m