Naj pust odzene tudi krzno

Poslal-a Mitar, Čet, 15/02/2007 - 20:29
17 Feb 2007 - 10:13 || 17 Feb 2007 - 16:00

Krekov Trg -> Rog

V soboto, 17. februarja 2007, je ob 10.30h zbiralisce na Krekovem trgu (pred Lutkovnim gledaliscem ob ljubljanskih trznicah), za glasni shod proti krznu: Pust odganja tudi krzno, saj je letosnja prireditev del tradicionalne pustne povorke v Ljubljani.

Shod organizira neformalna pobuda Ljudjeza.org in ste nanjo vabljeni z vsem svojim aktivisticnim zarom. Ob pol enajstih boste lahko na kraju prevzeli transparente, s sabo pa prinesite pripomocke za zganjanje hrupa: piscalke, zlice, palcke, piskre ipd. Pred prireditvijo si lahko obraz poslikate z zivalskimi motivi. slovenija ima registrirane tri cincilje farme. Zivali, ki jih ljudje se gojimo za krzno so lisica, kunec, kuna, tjulen, polh!! itd.

Kdor je zainteresiran/a za bobnanje, vabljen/a na sestanek tolkalske sekcije v petek, dan pred shodom, v klub Monokel, Metelkova mesto, ob 14.30h. S sabo prinesi tolkala, ki nimajo napete zivalske koze, prosimo.

Po shodu se bomo animalistke in animalisti ter ostali udelezenke/ci predvidoma pomaknili v prijateljsko cono Rog, kjer bomo podelili mnenja in podebatirali z gosti animalisti iz hrvaske in avstrije.

Vabljeni!
za Ljudjeza.org
Maja Pan

ps: Obiscite spletno stran, ki je obenem ime pobude
pss: V priponki se uradno vabilo!


Filename/TitleVelikost
shod_ljudjeza_pust_krzno_070217.pdf85.28 KB
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Druženje