Cirkus: Prostor in uporabniki

Poslal-a ThDi, Čet, 17/11/2016 - 14:45

Ime skupine/prostora:
Cirkus v Rogu. Prostoru se je od začetka zasedbe reklo cirkus. Na začetku ga je uporabljala neformalna skupina cirkusantov brez imena, njihovih sodelavcev in prijateljev. Od 2014 prostor uporablja tudi cirkuška produkcijska skupina, ki sebe in prostor imenuje Cirkusarna NaokROG. Od 2006 je v prostoru in v sodelovanju z ostalimi uporabniki aktivna RogoR produkcija.

Lokacija prostora:
Cirkus se nahaja v pritličju, desno od vhoda v kompleks Tovarne Rog, v sredini zahodnega krila prizidkov pred glavno stavbo. Lahko se pohvali z dobrim pogledom na dvorišče.

Število aktivnih članov skupine/uporabnikov prostora (tisti, ki s prostorom upravljate, ne obiskovalci):
15

Leto začetka uporabe prostora:
2006

Delo/popravila opravljena v prostoru:
Priprava prostora za delo (čiščenje), popravitev strehe, beljenje sten z gašenim apnom, namestitev vrat in pregradnih sten, izolacija prostora, dvig tal (izdelava parterja, ki omogoča boljšo vadbo in služi kot izolacija), namestitev dveh peči,…

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | prejšnja tematika | naslednja tematika Cirkus alias Cirkusarna
Poslal-a ThDi, Pet, 18/11/2016 - 08:40

tudi letošnjo jesen smo dodatno izolirali prostor, saj se je v prejšnji zimi, ki je bila prva, v kateri se je izvajala produkcija v podobni meri kot čez leto, izkazalo, da se prostor, ko so zunanje temperature pod ničlo, kljub vsemu zelo ohladi. Zaprli smo vse večje luknje in dodatno podložili najbolj izpostavljene površine.