ADIO ZEMLJA

Poslal-a Anonymous, Čet, 29/12/2016 - 22:07
31 Dec 2016 - 22:00 || 1 Jan 2017 - 10:00

Koncertna Dvorana

formaviva.org-----> event

Svet, v katerem ni poguma za spremembe in je glavno orodje manipulacije nevednega ljudstva strah, zato da je priviligiranim posameznikom na ogrevanih sedežih lahko še naprej udobno.

Svet, v katerem imajo davčne oaze in lobiranje za odpustke prednost pred osnovnimi človeškimi vrednotami in skrbjo za sočloveka.

Svet, v katerem človeštvo, ki orje po materi Zemlji, jo zanemarja, po njej svinja in jo izkorišča za vse kar se sveti, v isti sapi veleumno inženira pot na Mars.

Svet, v katerem je greh stremeti k drugačnosti, ker je interes družbe in politike, da smo vsi enako povprečni.

Svet, v katerem je od novembra dalje glavna eksistenčna dilema in skrb kje, namesto s kom in s kakšnim namenom boš preživel novo leto.

Svet, v katerem najboljši prijatelj ni tisti, ki ti nastavi ogledalo in te po potrebi pošlje v kurac, ampak tisti, ki ti kima, pritisne palec na vsako tvojo objavo in ploska vsaki tvoji potezi.

Svet, v katerem se je pozabilo na prvinsko moč izmenjavanja zvokov in tišine, ampak se glasbo izkorišča kot sredstvo dokazovanja in ustvarjanja dobička.

Svet, v katerem je cilj obeležiti vsak trenutek, namesto uživati v trenutku.

Svet, v katerem smo konstantno povezani, a vedno bolj osamljeni.

To ni svet, ki si ga želimo.
Tak svet ne bo dolgo obstal.
V takem svetu ni mesta za naše naslednike.
V takšnem svetu ni renesanse.

Zato se 31. decembra v družinskem krogu poslavljamo in zapuščamo ta Svet.

Adijo Zemlja!

--

Vrtičkarje, ministrante, nergače, motoriste, brigadirje, grafitarje, trubadurje, prostovoljce, pisatelje in ostale svobodnjake vabimo na skupno pot samorastniške odrešitve, da bomo v bratskem duhu rekalibrilari smernice življenja.

-->

Razpored slovesa: v rokah višje sile

---->

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar