Каде се моите пионери?

Poslal-a Tito, Sre, 12/07/2017 - 08:48

//// Еден добар дел од светот мисли дека Македонија е примитивна, но тоа не е вистина.
///
// Dolazim u inspekciju 19 septembra, mamu vam jebem. Александар мајка.
/

Tito's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj