Sodelovanje med uporabniki in uporabnicami

HORN WORKS

Ciao, tale google translator je zelo smehotvrona zadeva. Tovarna Rog se prevaja preko googla kot HORN WORKS... )))))))))

pa ROG roji kot ROG showers... ))))

malo sem popravila pa ne vem kdaj se bodo ti popravki vključeni, ce se bodo seveda vključeni...

1 komentar

Pomoč izbrisanim

DRUŠTVO IZBRISANIH
ROG

Janko Korelc v. d. DaZajn 24. 11. 2006

PREDLOG ZA DISKUSIJO

Dolgo časa se že sekiram s tem, kaj se je zgodilo z Jugoslavijo. Nazaj vsekakor ni mogoče.

Tu vam želim predstaviti svoj pogled in ponudbo v zvezi z vašim problemom, oz. način ki
bi se ga lotil jaz, če bi bil na vašem mestu. Ampak naše usode niso tako različne.

Prvič:

Vsakomur izmed vas nudim svojo domačo stran na internetu znotraj projekta Muzej – izbrisani – geto v Sloveniji. Vsak bi na osnovi vstopa na vaš naslov prispeval nekaj
Evrov, časnikarji pa bi plačevali VIP tarifo, še kakšne ničle več in imeli malce večji

1 komentar | preberi več

Programi v srednji stavbi - direktoratu

V sredo 4.10.2006 ob 17 je sestanek uporabnikov oz. interesentov za uporabo osrednje stavbe. Za osrednjo stavbo je predvsem zanimanje zaradi možnosti, da bi jo pozimi ogrebali precejšnje zanimanje, zato je bilo odločeno na skupščini, da bi se k zapolnjevanju pristopilo plansko in dogovorno, ne pa po "ROGovskem" principu.

Vsi ki ste zainteresirani se pojavite na sestanku!

LP, Jurij

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

RTV in "narejeno v Tovarni ROG"

Tako je. Prisostvovala sem na 3. sestanku po vrsti, ki je bil nenapovedan in na žalost namenjen le ozki izbrani skupini posameznikov. Ali res lahko govorimo, da je Rog drugačen ali je to še ena »kopija« že znanega? Pregovor na »pravem mestu ob pravem času« se je izkazal v meni prid. Prisluhnila sem zahtevam, ki jih ima ekipa RTV
do uporabnikov Tovarne Rog. Na sestanku sem postavila naslednja vprašanja. Kam želite produkt-film poslati (kateri festival)? Odgovor je bil: »Kann«. Koliko časa se bo snemalo?
Odgovor je bil: »mesec in pol«. Kdaj se bo snemanje končalo? odgovor je bil: »V novembru«.

3 komentarji | preberi več

Dežurni

Dežurnemu je treba napisat navodila v zvezek kaj mora delati, kaj so njegove pristojnosti, omejitve in dolžnosti... Evo to je moj predlog...

Naloge,... dežurnega:

Dežurni mora ob prevzemu dežurstva prevzeti in vedno nositi s sabo : Ključe, Rogofon, mobikartico za 1.000SIT, Zvezek - dnevnik z opombami dežurnega. Če tega ni, mora to najti.

a) poklicati X številk v primeru intervencije, polniti mobi
b) skrbeti za red, čistočo in mir (z zgledom, opozarjanjem in prepicevanjem),
c) skrbeti za varnost obiskovalcev, elektriko, vodo,...
d) skrbeti za odklepanje in zaklepanje zaklenjenih prostorov, ki jih uporabljajo uporabniki, ki še nimajo svojega ključa,

1 komentar | preberi več

Izvedba napeljave elektrike in vode

Pozdravljeni!

Izvedba
Napeljave:
Frontalni
Roški
Aktivisti

Pozivam vse, ki bi hoteli pomagati pri izvedbi elektricnih in vodnih instalacij. Na pomoc!

Naj pojasnim.

Samoiniciativno sem se v rogu zataknil v elektriko. Od svojega prvega dne, mimogrede. In ker mi za rog ni vseeno in ker vidim stvari ki so za rog prioriteta, se ukvarjam z njimi, dasiravno bi se raje posvecal lastnim projektom.

Izvedba instalacij je zagotovo prioriteta in je v jedru skupen roski projekt, ki bo koristil celotni nadaljni produkciji, delovanju ter sploh temu lepemu roskemu kreativnemu bivanju. Tako da se tice tudi tebe!

4 komentarji | preberi več

ElLe3ka - od poraza prek poraza do končne zmage!

Pozdrav vsem!!!

Kot se je pokazalo, je dogajanje v rogu dotalno odvisno od elektrike. In začasne premostitve z agregati se ne obnesejo ravno najbolje. StresTest.
In zato kot subsaharska afrika prosi dež, mi prosimo kabel. Oh, sveti badumbadum, daj nam znamenje! Ali pa vsaj kabel. Električni vodnik. Električni pastir pripelji ovčke nazaj v rogrado!

Kakšno je stanje sedaj?
Dogovorjeni smo z el. ljubljana, da v trenutku, ko bomo imeli priklopni vodnik (zeeelo debel in drag kabel za zelo veliko elektrike), imeli el. omarico s števcem in varovalkami, pokličemo in v kratkem nam omarico priklopijo.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

galerija, predstavitvena dvorana, showroom, zunanja spalnica s tuši in sauno, vse pod eno streho, v enem prostoru in času

nov koncept
mreženje
združevanje navidez nekompatibilnega
socialno osveščeno in elitistično
nenavadno
različno
pestro
bogato
a skromno, nič kaj bahavo
prijazno
prijetno
ljubko
vabljivo in gostoljubno
naravnost čudežno in

ČUDOVITO

radovedna?
radoveden?

connect ;-)

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

šivalnica, pletilnica, čitalnica oblačil

... vspostavljam(o) tudi šivalnico in pletilnico in barvarno tekstila in čitalnico oblačil v ROG2levo in lahko se povežemo!!! ;-)

zasnova dejavnosti in razporeditve v prostoru in skica ureditve so že pripravljene, Erika bo v levem kotu barvala blago, delala batik, ga sušila in v sredini krojila in šivala izdelke iz njega, v centru ob zadnji steni bo v jašku pod ključem skupno in osebno orodje in pribor po načinu, kot je to že urejeno v ROG1levo, v desnem kotu, kjer je bila prej špajza čajne kuhinje, bo čitalnica oblačil, v katero, prosim, participirajte iz svojih fundusov kvalitetnih oblačil, čevljev in dodatkov, tipičnih izdelkov posameznih obdobij, izdelovalcev, načinov, tehnik in tehnologij, ... čitalnica oblačil bo delovala po načinu javnih ali internih knjižnic (stvar dogovora), prideš, zagledaš oblačilo, ga !s čistimi! rokami potipaš, povonjaš, začutiš material, prebereš šive, kroj, uživaš, ponotranjiš, se iz tega kaj naučiš, svoje znanje nadgradiš in kaj iz tega spohaš, spečeš, skuhaš, postrežeš lačnim, žejnim, željnim, preneseš izkušnjo naprej, jo pošlješ v Vsemir ... Marsovčkom v dar in morda se nas ne bodo več tako bali... in morda se bodo pokazali, ... in morda ... Kaj če bi jih povabili na obisk? V ROG IZOBILJA, V Belo Ljubljano, v zeleno Slovenijo, v združeno Evropo, na srečno Zemljo, na ta čudovit planet, v naš povrnjeni RAJ

4 komentarji | preberi več

Plezalna stena

Rad bi samo sporočil, da je bilo do sedaj kar nekaj zanimanja za plezalno steno. Tako da če je še kdo takšen, naj ve, da ni sam. Potrebno se je le ujeti in začeti. Kolikor sem opazil, bi vsak lahko nekaj malega prispeval (znanje glede granje, material, čas ...) in bi se to res dalo urediti.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj
XML novice