Programi

------- RAZPIS ZA SODELOVANJE Z ROGOR PRODUKCIJO ------- ----------------- FESTIVAL ROGOVILA 2010 TRIENALE -----------------

Produkcija Rogor
objavlja

razpis za sodelovanje v neodvisni produkciji.

Ta razpis je hkrati tudi vabilo k sodelovanju pri pripravi festivala v Rogu oktobra 2010, ki bo potekala v sodelovanju z drugimi produkcijami v Rogu: RGB, Rogodba, Cirkulacija 2, Socialni center Rog, Fronta prekercev, Flow From Below Crew,...

Ta razpis je namenjen izvajalcem in producentom vseh možnih izraznih načinov (gib, slika, zvok, poezija, teater,... in njih kombinacije na medmedijski način), tehničnim delavcem (zvok, luč, elektrotehnika, mehanika, internet,...) in nekvalificiranim delavcem ter študentom in dijakom (čiščenje, pobiranje prostovoljnih prispevkov, obveščanje s plakati, flajerji,...), ki so pripravljeni delati prostovoljno v neodvisni produkciji z možnostjo usposabljanja in izpopolnjevanja na naštetih področjih.

4 komentarji | preberi več

Današnja skupščina

Pozdravljeni!

Zanima me, kako bo danes s skupščino oziroma, če se bo le-ta izvedla (tudi glede na dejstvo, da je danes druga obletnica Roga), oziroma če so predivdene kake posebne aktivnosti organizirane danes?

Poleg tega me pa zanima, kakšna je sedaj situacija z g. Jankovićom in varnostnimi službami? Spuščajo ljudi v kompleks Rog ali ponavljajo svojo mantro, da spuščajo samo tiste, ki so prišli po stvari? Oziroma so morda svoj nadzor še poostrili?

Hvala za morebitne odgovore,
Aljoša

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

25.oktober - Multiphasics Lineup

Ko sem razumel, nas prosi nečak Avstrijskega embasadorja, če bi se lahko vršila zabava, ki je bila predvidena na lokaciji, kjer so odprli razstavo, v tovarni ROG. Ker nismo na skupščini dorekli zadevo jo dajem na Forum. Razstava se odpre ob 20:00 zabava pa bi se ob 11h nadaljevala v ROGu.

Organizator poskrbi za varnost in prevzame vso odgovornost za zabavo - prosi pa nas, da bi mu pomagali pri čiščenju in zvočni izolaciji spodnje koncertne dvorane ter pri osvetlitvi in ozvočenju. Kar so pripravljeni tudi finančno pokriti.

Moje mnenje je, da bi bil obisk na tako visoki ravni - fant zagotavlja, da se bo stric z vso Avstrijsko elito in ostalimi povabljenci udeležil zabave - ROGu dodatno dvignila popularnost in renome - mi bi nekaj zaslužili, dvorana bi bila pripravljena, počiščena in izolirana za druge dogodke....

1 komentar | preberi več

gostovanje festivala Mladi levi v Rogu

Festival Mladi levi, 17. do 27. avgust
www.bunker.si

vecina dogodkov se bo odvila v Stari elektrarni (Slomskova 18), v Rogu bi gostovali z:
21. avgust ob 21.00, plesni pod
Xavi Bobes: Head in the Clouds
22. avgust ob 20.00, plesni pod
Xavi Bobes: Head in the Clouds

24. in 26. avgust od 15.00 do 17.00, plesni pod
srecanje mednarodne mreze Balkan Express
okrogla miza

4 komentarji

Filmi v Rogu

Prišel sem do ideje, da bi v Rogu lahko predvajali filme z dovoljenjem avtorjev in na tako na drugačen način širili te filme (ne skozi tipične filmske kanale).

Dva filma so že dovolili predvajati v Rogu.

The Take
The Yes Men

Lahko bi naredili širšo akcijo kontaktiranja avtorjev in obveščanja o ideji. Na takšen način bi tudi širili vedenje o Rogu.

Katere filme predlagate? Če ima kdo kakšno idejo, naj kar kontaktira.

6 komentarjev

rog video dokumentarec na DVDju!

Zivjo,

medtem ko je nas omiljeni Rog dokumentarec ze online, pa tole:

ROG: smo začasni / we are temporary - DVD

dejstvo: pripravljeno imamo mpeg-2 za na DVD. pripravljen je tudi ze cel DVD-video projekt (z enim grdim menijem), ready samo za zapect v nerotu.

treba je:

1. narest design (ena slika, strip, aktivisticno, pac graficno) za DVD meni noter, za nalepko (ali print) na disc, in za ovitek
2. a bi kdo hotel narest bolj soliden DVD authoring (meni)
3. kupit mogoce NECov ND-4571 writer pri mlacomu (11.600sit), ki omogoca laserski 'print' na drugo stran + kupit primerne medije zanj

9 komentarjev | preberi več

delavnica - pure data

zdravo,

slišal sem, da se obeta delavnica o pure data programskem okolju pod vodstvom Nove.
zanimajo me določene podrobnosti v zvezi s tem dogodkom: kam se prijavit, katero opremo bomo potrebovali...

hvala

1 komentar

Visit from Denmark

Dear Friends,

I don't really understand this language, so I don't know know where I'm writing or if this will ever appear anywhere. Sorry about that. The thing is that I am going to Ljubljana, together with a friend. We are looking for a base to stay for two weeks, while we are doing a big journalist project about Slovenia (and the positive/negative sides of the transition).

I heard about this Tobarna Roc place and thought it would be the perfect place to put two air mattresses in a side room and be based - especially as one the areas, we're writing about, is the housing market in Slovenia. Is that anyhow possible?

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

Izobraževalni dnevi v sliki (beri oddaje)

Mam idejo naredit video dneve in sicer 2x ali pa 3x na teden, da bi preko projektorja gledali izobraževalne zadeve. Termin recimo v nedeljo in sredo ob 8ih zvečer.
Kaj bi gledali?
Doma imam še kar nekaj sklopov oddaj. npr:

- extreem sports (skejtbording, breakdancing, skiing, downhill freaks, martial arts...itd...juggling :))

- earth & space (black holes, planets, galaxy, animals, microworlds, oceans, pač življenje na malem modrem...)

- technology (machines, computers)

pa potem še sklope oddaj, k jih nimam toliko za posebej kategorijo...o vikingih, mayih, sklop 9ih oddaj o bibliji itd...

Prosim za komentarje in ideje...

LP

Vesolc

1 komentar
XML novice