Dogodki

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej
Četrtek April 29, 2010
Začetek: 20:00

socijalni center

Tretji dan kongresa je predviden ogled Ljubljane glede na temo kongresa. Ogledali si bomo Cukrarno, Rog, Metelkovo, Masarykovo in Tobačno. V Rogu bi blo zelo dobro, če bi nam kdo bolj podrobno pojasnil kako deluje in razkazal kakšni programi se vse izvajajo - v čim krajšem času predstaviti duh Roga in začasne rabe.

Preostanek dneva je arhitekturna delavnica. Že pred kongresom morajo udeleženci pripravit en plakat s primeri Reurbanizacije industrijskih območij iz njihovih krajev. Na sami delavnici pa bodo delali na področju Roga.

Vsi udeleženci bodo razdeljeni v skupine, te pa bodo razdeljene v tri sklope. Prvi sklop bo Rog še naprej obravnaval kot primer začesne rabe. Skušali bodo prostorsko definirat začasno rabo, kako bi optimizirali delovanje in tudi kako poskrbeti za bivalne pogoje skozi vso leto in pridobivanje alternativnih virov energije - vse v sklopu donacij in prostovoljstva.

Začetek: 23:55
Konec: 04:00

Socialni center Rog

Psytrance party at Social Centre Rog.

Each party is a different story!

Playing:
Castilho The Psyentist (Goa, India)

My journey with Tunes began at the age of 16. Playing music was the best thing that happened to me. Since then, all I taught and did was music. It began from retro to bollywood, hip hop to house and lounge. Finally I reach the peak psytrance and there is no end. It has been 10 years and I have enjoyed every bit of this beautiful journey. It is a pride to be in the drivers’ seat and make people dance...

Castilho The Psyentist on Myspace