ThDi's blog

I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I

UDELEŽIMO SE JAVNE RAZPRAVE OB JAVNI PREDSTAVITVI VSEBINSKE ZASNOVE BODOČEGA CENTRA SODOBNIH UMETNOSTI ROG IN OBENEM PREDSTAVIMO VSEBINO SEDANJEGA CENTRA SODOBNIH UMETNOSTI ROG!

I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I\I/I

2 komentarja | preberi več

CAPISCONNE ELECTRO UNITY, 5.12.2009 okrog 22h +djKAP


www.myspace.com/capisconne
Ivan Kapec
laptop, gitara; Hrvoje Galler keyboard; Kolja Gjoni bubnjevi

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

FW: Vabilo na mini čistilno akcijo ob mednarodnem dnevu prostovoljstva‏

Dragi prostovoljci,
seveda bomo tudi mi obeležili mednarodni dan prostovoljstva, kaj ste pa mislili? Vabimo vas, da se nam pridružite na mini čistilni akciji, ki bo potekala v soboto, 5. decembra 2009, na Rudniku v Ljubljani. Zberemo se ob 10. uri dopoldne pred trgovskim centrom Rutar v Ljubljani. Akcija bo trajala približno 2 uri. Za vrečke, rokavice in dobro voljo bo poskrbljeno. Vljudno vas prosimo, da zaradi zagotovitve zadostne količine opreme potrdite svojo udeležbo na sobotni akciji Piki Golob na info@ocistimo.si, in sicer do petka, 4. decembra, do 12. ure. Lep in uspešen dan vsem!
Tisti, ki svoje udeležbe na akciji ne boste potrdili prek interneta, prinesite pripomočke s sabo.
Lep pozdrav, Aleš, Petra in Pika
Očistimo Slovenijo v enem dnevu
www.ocistimo.si

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

Glasbena delavnica in delavnica ozvočevanja (osnove akustike in tonske tehnike), 29.11.2009 od 12h

Vse, ki vas stvar zanima, vabim k sodelovanju na glasbeni delavnici in na delavnici ozvočevanja (osnove akustike in tonske tehnike), ki se bosta zgodili 29.11.2009 od 12h naprej v prostorih koncertne dvorane tovarne Rog na Trubarjevi cesti v Ljubljani. V glasbeni delavnici bo poudarek postavljen na komunikacijo med glasbeniki v skupini in na izražanje spontanih glasbenih idej posameznikov. Na delavnici ozvočevanja (osnove akustike in tonske tehnike) se bo ozvočevalo glasbeno delavnico.

attachment | 1 komentar | preberi več

zadnja skupščina v Rogu, 29.11.2009

Sklicujem

ZADNJO SKUPŠČINO V ROGU, 29.11.2009 ob 18h

Naj bo to priložnost, da se poleg druženja in dogovarjanja, na katerih se folk izjasni glede svojega mnenja o situaciji v Rogu in o možnostih za prihodnost, naredi dogodek, kjer lahko folk sodeluje s svojimi kreativnimi potenciali. Čez dan se lahko odvijajo delavnice, jaz bom imel glasbeno delavnico. Lahko se naredi filmski festival filmov o Rogu in nenazadnje samo skupščino po njej pa recimo večerjo. Zna past tudi kakšen koncert. Jam? Predlagam posvetovalni sestanek za pripravo zadnje skupščine naslednji teden. Kdaj imaš čas?

1 komentar

45.anatomija zvuka/ BH Radio 1/od 20h/ NEMA PREDAJE!‏

omladinski program BH Radija 1
ponedjeljak, 09.novembar od 14.03 do utorak 02.00
live stream:

mms://media.bih.net.ba/bhradio1

Ne propustite sljedece izdanje i 45. emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak, u 20.00.
------------------------------
Anatomija Zvuka-Najiskrenija radio emisija o alternativnoj i nedovoljno eksponiranoj domaćoj muzici.

Novo izdanje donosi
poluspecijalna emisija sa preslusavanjem muzike iz osamdesetih i devedesetih godina. Slusacemo Disciplinu Kicme, prve Darkwood dub, Napred u Proslost, Phantasmagoria, Transmisia itd.
Centralni dio emisije posvecen sastavu KARSTOF UR iz Vrsca koji su 1987 snimili album za izdavacku kucu DID Koper;odlican album sa muzikom na tragu CAN i Bauhaus. + slusacemo fenomenalnu obradu od mostarskog thrash metal sastava MONOLIT a necu vam reci o kojoj se obradi radi....slusajte anatomiju zvuka!!!! hehe.....

3 komentarji | preberi več
XML novice