JazzzklubMezzoforte 3etudeOBpeči sVOBODNImEDmEDIJSKIjAMsEssION

Poslal-a ThDi, Tor, 01/12/2020 - 13:13
10 Dec 2020 - 19:29

cirkus

pretok v živo na: www.youtube.com/channel/KUDBaobab

III etude ob peči

gib
EvaZiblerfizičnogledališče

zvok
ThiernoDiallokontrabas

luč
ŽigaPilihLED

pretok
MedardKržišnikvideokameri
JurijPodgoršekaudiosnemalnik
RaslavMilutinovićračunalnik

pretok v živo na: www.youtube.com/channel/KUDBaobab

proizvaja
KUD Baobab
v sodelovanju z
Jazzz klubom Mezzoforte

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Pet, 11/12/2020 - 20:46

Medard je dobil ta dan drug nujen opravek, zaradi katerega se ni mogel udeležiti tega pretoka. Nam je pa posodil kabel Mini HDMI - HDMI in pretvornik HDMI - USB ter ročko za mirnejše premikanje kamere.

Namesto Medarda je vskočila MarušaG s svojo kamero. Drugo, premično kamero je vodil in upravljal Ras. Za računalnikom je bil Jure.

Od vodje društva mešanih borilnih veščin KingKong DaliborjaAnastasova smo dobili soglasje za souporabo elektrike in smo se priklopili na njihov agregat. Dali so nam tudi en reflektor za osvetljavo. LED, ki smo ga najprej hoteli uporabiti, namreč ne omogoča dobre osvetljave pri hitrostih snemanja nad 25 slikami na sekundo potebnih za dobre posnetke hitrega premikanja, ker se vidi utripanje luči.

Hvala vsem sodelavcem in podpornikom za sodelovanje!

Poslal-a ThDi, Čet, 10/12/2020 - 23:12
Poslal-a ThDi, Tor, 01/12/2020 - 13:56

minimalistična, lingvistična, muzikalistična žonglerka in antropologinja, ki nastopa v slovenskem in mednarodnem podtalju dobrih 10 let, je končala mednarodno šolo fizičnega gledališča Jacques Lecoq v Parizu. Večkrat razmišlja o tolkalih, ima črni pas bočnega parkiranja in je kislo zelje tako poleti kot pozimi. Je soustanoviteljica cirkuško noiserskega kolektiva MismoNismo, članica cirkuško pedagoškega društva Cirkokrog, sodelavka Cirkusa pri koritu in Cirkuškega kluba Mezzoforte ter občasna sodelavka zavoda Bufeto.

V produkciji III etude ob peči bo predstavila svoj žonglerski jezik ter znanje fizičnega gledališča in gledališča predmeta.

Poslal-a ThDi, Tor, 01/12/2020 - 13:53

je bas kitarist, kontrabasist, avtor glasbe, aranžer, glasbeni producent,... samouk. Kot avtor, izvajalec ali avtor in izvajalec je poleg igranja v glasbenih ansamblih sodeloval pri uprizoritvah plesnih, lutkovnih, cirkuških, cabaretskih, gledaliških, literarnih ter drugih intermedijskih produkcij. Ima več izdanih albumov samostojne in skupinske produkcije. Sodeloval je z Ego Malfunction, KUD Ljud, Sex&Violence Orchestra, Markom Petrušićem, Cenetom Resnikom, Barbaro Bulatović, Dano Auguštin, Sankofa, Lutkovnim gledališčem Ljubljana, v avtonomnem centru sodobne ljudske umetnosti Tovarna Rog ter z mnogimi drugimi posamezniki in kolektivi. Je (so)ustanovitelj glasbenih skupin Baltazar Big Band, Standart, Orkestrada, -O-, Chopin a la Jazz, lutkovne produkcije Življenje na nitki, Rogor produkcije, cirkuške produkcije Rogor cirkus, gibanja Free Karaoke, mobilnega Jazzz kluba Mezzoforte,... Vodi glasbene delavnice, kjer z metodo neobstoja napake sprošča prostor učenja. Pripravi okusno lečo in spodbuja ustvarjalnost v širši družbi.

V produkciji III etude ob peči bo predstavil svojo kompozicijo 6x6x6x6.