ThDi's blog

FW: Dovolj jamranja- čas dejanj‏

POSREDUJEM !!! Pošlji naprej !
Predlagam 27. november. Torek. (datum še ni natančno dogovorjen)
Dovolj je. Predlagam, da se vsi tisti, ki imajo tega, kar počnejo naši vladalci, dovolj zberemo v Ljubljani pred parlamentom. Predlagam, da se tistega dne zbirajo podpisi (na upravni enoti) za refererendum o ODSTRANITVI VLADE.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

FW: Okrepimo poziv za zaščito kmetijskih zemljišč!

www.tretjiclen.si
Spoštovani podporniki, dragi prijatelji,
po tem, ko sta se stroka in civilna družba enotno opredelili proti predlaganemu Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, s katerimi je 40 poslancev predlagalo ukinitev nadomestila za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč, je vladna koalicija v parlamentarno proceduro na predlog zakona vložila vrsto amandmajev. Z njimi so nadomestila sicer ohranili, vendar so jih s spremenjenimi kriteriji za odmero odškodnine znižali do te mere, da so jim popolnoma odvzeli funkcijo zaščite kmetijskih zemljišč. Obravnava predloga zakona z amandmaji še vedno poteka po skrajšanem postopku, brez sodelovanja stroke in javnosti.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

MARTIN RAMOVEŠ BAND V IZŠTEKANIH

V petek 13. aprila 2012 se bo v oddaji IZŠTEKANI na Valu 202 predstavil Martin Ramoveš Band. Svoj električni blues rock bo skupina prelila v akustične posode in se podala na mnoge žanrske stranpoti. Osnovnemu triu se bodo pridružili številni gostujoči glasbeniki. Pred tedni izdani prvenec »Zvok dežele« bo tako zasijal v precej drugačni luči. Za nameček bo tretjina repertoarja v oddaji sestavljena iz novih skladb.

2 komentarja | preberi več

!!!PONOVITEV V ROGU!!! Danil Harms & Dioptria Int., OPTIČNA PREVARA, glasbenolutkovna intervencija !!!PONOVITEV V ROGU!!!

koncertna dvorana, 24.11.2011 okrog 22h11min


Danil Harms
OPTIČNA PREVARA
AbsurdniMonologiSemjonaSemjonovičaNaLutkovniNačin

v izvedbi
DIOPTRIA Int.
BarBaraBulatović,MiguelDelgado,SebastienFraboulet,ThiernoDiallo

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

FW:glasbene delavnice

Zdravo,
V septembru začenjam s tedenskimi glasbenimi delavnicami v Ljubljani. Vsaka od njih nosi specifičnino temo in so naslovljene Ritem, Razvijanje posluha, Osnove (jazzovske) improvizacije in Muziciranje brez dogovora (glej opise spodaj). Če te mogoče katera od teh tem zanima, me kontaktiraj na info@milosrebula.com ali na 031 367 756 in ti razložim podrobnosti. Zelo bom vesel tudi, če informacijo o delavnicah posreduješ komu, ki bi ga katera od tem utegnila zanimati.
Hvala za tvoj čas. Uživaj in se vidimo,
Miloš.

Datumi:
Za termine se zmenimo, ko je dovolj prijavljenih (min 4 udeleženci). En sklop delavnic traja cca. 5 mesecev.
Kotizacija:
Cena ene delavnice (cca. 90min) je od 5 do 10 EUR in je odvisna od števila udeležencev. Plača se za en mesec (4 termine) vnaprej.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

Last week to apply for DEFAULT Masterclass in Residence: Art, Cities and Regeneration

RAMDOM Association starts the countdown for the selection.
Lecce, Italy 21-30 September 2011

Don't miss your chance to apply for DEFAULT Masterclass, the international cultural and artistic residence organized by RAMDOM association on the topic of how art can interact with the regeneration of former industrial spaces.
An international committee of art professionals will then select 10 international and 10 Apulian artists to participate in the masterclass.
Besides the crowed schedule of lectures, workshop and panels, there will be many talk/aperitifs, parties and exhibitions held in the city center and in the cultural institutions of the region. The numerous partners involved in the project will give an important contribute, supporting RAMDOM in the organization of a rich plan of collateral events which will be presented as soon as possible.

Download the Call and the Application form on www.ramdom.net
Deadline: 17th of July 2011

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več
XML novice