JazzKlubMezzoforte : Svobodni MeDmEdijSki Jam SeSsiOn

Poslal-a rgb, Tor, 20/09/2022 - 16:16
22 Sep 2022 - 20:00 || 23 Sep 2022 - 07:00

PLAC ; Linhartova 43; Ljubljana

Otvori

MarkoPetrušiče.klavir

1. The Spirit from the chimney
2. Giant step backwards
3. Move the machine
4. Small progression
5. Suspended cadence
6. Smooth times

RGBluč

VVabljena, prinessi ssabo svoje potrebščine!

Navodila za uporabo:
Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Tokrat so namenjene le aktivnim udeležencem, ki pridejo igrat ali pet. Eno glavnih pravil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,...
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a rgb, Pet, 23/09/2022 - 14:55

Jam se je začel okoli devetih.

Marko je izvedel 6 skladb pri tem sem ga spremljal z projekcijami z poltičnim nabojem. Ljudi ni bilo veliko ( 10 ) je bil pa zato aplavz toliko večji.

Jam session se po otvoritvi ni razvil zato sem ob desetih ugasnil projektor.

rgb