RŠroj.dan GörkemÖzdemir&Ž&MismoNismo JazzzklubMezzofortePinjaJazzna freestylekaraoke&jamsession BlažPavlica&KRČČRK

Poslal-a ThDi, Sre, 01/03/2023 - 14:37
10 Maj 2023 - 19:00 || 11 Maj 2023 - 03:00

priHupaBrajdič & Cirkulacija2, podhodAjdovščina, Ljubljana; radijoŠŠŠšššš; kompot.si

JazzzklubMezzoforte
v sodelovanju z
RadiomŠtudent
predstavlja
FreestyleKaraoke&JamSession
v okviru
praznovanja 54. rojstnega dne RadijaŠtudent,
ki se bo ta dan odvijalo po naslednjem sporedu:

ob 19h
pri Hupi

Görkem Özdemir

ob 20h
v Cirkulaciji

Ž & MismoNismo

ob 22h
pri Hupi

Pinja Jazzna

ŠtefanMiljevićbolivijskaflavta
ArjanPreglharmonika
PrimožPotokarmonotribeZefektom
MarkoPetrušićpianino

Pinja jazzna obstaja 23 let in je naravni podaljšek Društva propalih umjetnika, nekoliko bolj jazz-rockovsko obarvan. Gre za svobodno improvizacijo, podprto z napravami, ki proizvajajo različne zvočne vzorce in tudi glasbeniki na klasičnih inštrumentih. ... Pinja jazzna bo ... odigrala 45 minutni set improvizirane glasbe kot uvoda v jam session.

+FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn, Blaž Pavlica, Kolektivna enota KRČ ČRK

pri Hupi.

VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

Spletni pretok dogodka si lahko ogledaš na povezavi
kino.kompot.si/w/8AjEdNCiGhgQu1z8757PEd.

Vsaj delno bo dogodek prenašal RadijoŠtudent na frekvenci 89.3MHz.

Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar