JazzzklubMezzoforte tradicionalnefreestylekaraoke&jamsession ImprovaSoul à la SocialVibe

Poslal-a ThDi, Pon, 05/06/2023 - 22:06
7 Jun 2023 - 21:00 || 8 Jun 2023 - 02:00

priHupaBrajdič, podhodAjdovsčina, Ljubljana

FreestyleKaraoke&JamSession


ImprovaSoul à la SocialVibe

Glasba služi kot medij, ki presega meje in se potaplja v globine človeške narave. Zajema radosti, žalosti in kompleksnosti našega obstoja, zagotavlja platformo za razmislek in samospoznavanje. Prizadevamo si ustvariti čustveno in intelektualno zatočišče za naše poslušalce ter delovati kot filter za negativnost.Z glasbo izzivamo družbene norme, soočamo se z nepravičnostjo in spodbujamo empatijo in sočutje.
Naše prepričanje je, da lahko skozi empatijo, sočutje in kolektivno delovanje gradimo svetlejšo prihodnost vztrajnega duha človeštva, ki nas spominja, da imamo tudi v težkih časih sposobnost ustvarjati poziti

+ medmedijski jam session.
VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar