JazzzklubMezzoforte poezijaDuškoDomanović glasbenaspremljavaMarkoPetrušić +freekaraoke

Poslal-a ThDi, Tor, 26/09/2023 - 21:19
28 Sep 2023 - 21:00 || 29 Sep 2023 - 01:00

PLAC, Linhartova cesta 43, Ljubljana, zraven teniških igrišč in balinišča malo stran od BMX poligona

V PLACu se svobodni intermedijski jam sessioni dogajajo vsak četrtek.

FreestyleKaraoke&JamSession

DuškoDomanovićpoezija
MarkoPetrušićglasbenaspremljavanapianinu

Duško Domanović - Rođen u Kraljevu 1979, završio filozofiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Objavio zbirku poezije Nedelja popodne (Prometej, Novi Sad, 2005). Objavljivao poeziju, prozu, likovnu, književnu i muzičku kritiku, erotske priče i priče za decu u časopisima Stanje stvari, Time Out, Neven, Kučke, Povelja, Avangrad, Koraci, na portalima Književnost.org, Prozaonline, Diogen pro kultura, Nova poetika, te u brojnim kataloškim publikacijama, monografijama i sl. Od 2002. godine radi kao novinar u brojnim domaćim medijima (Građanski list, Glas javnosti, Blic, Radio Novi Sad, Link...). U pripremi zbirka kratkih priča Puna linija,, te prozno-minijaturne igre Jedan čovek i druge priče, zbirka poezije Veći od života i roman Dnevnik lepih stvari. Dobitnik nagrade „Bogdan Mrvoš“ od Kluba književnika Kraljevo (2004) za najbolju kratku priču, nagrade za najbolje pesme na sajtu Nova poetika 2011. godine i Godišnje nagrade Kluba književnika Kraljevo (2012) za rukopis kratkih priča Puna linija.. Zbirka Nedelja popodne 2006. se našla u najužem izboru za „Brankovu nagradu“ Društva književnika Vojvodine. Trenutno živi u Novom Sadu, radi kao slobodan novinar.

Sledijo
FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

Navodila za uporabo:
Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar