JazzzklubMezzoforte tradicionalnefreestylekaraoke&jamsession LaBurjaLatina

Poslal-a ThDi, Tor, 10/10/2023 - 22:52
8 Nov 2023 - 21:00 || 9 Nov 2023 - 01:00

priHupaBrajdič, podhodAjdovščina, Ljubljana

FreestyleKaraoke&JamSession
otvorijo


La Burja Latina

CarolXimenaGuatierrezples&llamador
LonaViktoriamalovsega
CamiloAcostaM.malovsega
GuillermoEscalanteglas&kitara&alegre&gaitas
ElJuantambora&malovsega

La Burja Latina is a wild sounding wind that travels across the ocean with the traditional rhythms and chants from fiery Latino America, and flows through an infusion of colored harmonies from the mystical Balkans.
For the sharing ritual, La Burja opens the stage with vigorous guitar, passionate percussion, soulful gaitas, and heartfelt vocals.
Our family of friends is embodied by Lona Viktoria, Juan, Guillermo, Camilo and Carol.
Cumbia, Andean music, Bolero, Son cubano, Zamba argentina, ethno fusion, desert, jungle, carnival, stars.
youtube.com/@BurjaLatina
instagram.com/burjalatina/

Po otvoritvi bo svobodni medmedijski jam session!
VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
Navodila za uporabo:
Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar