JazzzklubMezzoforte MeGaLoMaNSKe FREEKARAOKE VelikiSvobodniMedmedijski JAMSESSION

Poslal-a ThDi, Sob, 02/12/2023 - 21:14
6 Dec 2023 - 21:00 || 7 Dec 2023 - 02:00

priHupaBrajdič, pothotAjdovščina, Ljubljana

V Podhodu pri Hupi se intermedijski jam sessioni dogajajo vsako drugo sredo.

FreestyleKaraoke&JamSession

UrošSeverkrilnirog***
RyuzoFukuharagib
DevinaFlorestakitara
AndrejVerniksaksofon
BoštjanFranetiče.kitara
JakaHawlinatrobenta
JelenaOleami&PlesonogaKIDgibanje
JožeCesarbobni
KimGerm
LeonSlabetrobenta
MarkoPetrušićpianino&tamburin
MatjažStražarplešočaslika
MilanKristl(morebitna)improvizacija
SimonSvetlikvideoprojekcije
UrškaSavičzvokci
ŽigaPilihćopić
ŽivaLešinaharmonika
VasilDimitrovkaval&tarabuka
FedjaSaksidapianino&e.kitara&mogočešekej
EvaBokeZibljepojočažaga&žogice>kitajskikrožniki
FabijanPurgtolkala
BarbaraBulatovićmanufaktura
DanJahRasboben
AikoZakrajšekbeseda
LinMoreboben&kitara
MarijanPodvršiče.baskitara
LizaŠimencgib
MilošSimićviolina
MilošRebula
BarbaraRibnikarglas&gib
NenadJelesijevićgibanje&glas
AmadouDiallopozavna&risanje
ZarjaZlobecslikanje&bajsek
ThiernoDiallokontrabas
in še kdo...

Zgoraj navedena začetna zasedba je sestavljena iz naših rednih, občasnih in novih sodelavk. Jamsessionu se lahko pridružiš v kateremkoli trenutku!

VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija*). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri ustvarjalci in izvajalci zelo različnih izhodišč in načinov. Prav tako je oder vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
**
DOBRODOŠLA!

_________________
* Kdo drug bi temu lahko rekel tudi: kot del občinstva...
** Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se zavezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost.
*** Uroš je reku, da ga moram dat na vrh, ker, da se daje trobente in pozavne na vrh, pa sem kljub dosedanjim drugačnim vodilom glede navajanja sodelujočih upošteval njegovo zahtevo. Drugače ste sodelavke razvrščene po tistem vrstnem redu po katerem ste mi potrjevale željo, da vas v objavi omenim, sebe pa sem dal na konec. Vrstni red navedenih dokaj vendar sploh ne popolnoma sovpada z vrstnim redom, ki je v mojem telefonskem imeniku. Preden sem ga premaknil na vrh, je bil Uroš naveden med ŽivoLešino in VasilomDimitrovim. Vrstni red, v katerem smo sodelujoči navedeni je bolj kot ne naključen in nikakor ne nakazuje pomembnosti. VSI NASTOPAJOČI SMO ENAKO POMEMBNI NE GLEDE NA VRSTNI RED, V KATEREM SMO NAVEDENI!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar