JazzzklubMezzoforte tradicionalnefreestylekaraoke&jamsession

Poslal-a ThDi, Sre, 03/01/2024 - 00:25
3 Jan 2024 - 21:00 || 4 Jan 2024 - 01:00

priHupaBrajdič, podhodAjdovščina, Ljubljana

V Podhodu pri Hupi se intermedijski jam sessioni dogajajo vsako drugo sredo.

FreestyleKaraoke&JamSession

DavidKrižajpianino
UrškaSavičzvokci
ŽigaPilihvideoprojekcije
EvaBokeZibljepojočažaga&žogice>kitajskikrožniki
OtonKorošeckeglji>žogice
MarijanPodvršiče.baskitara
PeterLebare.baskitara
LamineDiallobobni
ZarjaZlobecslikanje&bajsek
ThiernoDiallokontrabas
in še kdo...

Zgoraj navedena začetna zasedba je sestavljena iz naših rednih, občasnih in novih sodelavk. Jamsessionu se lahko pridružiš v kateremkoli trenutku!

VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija*). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri ustvarjalci in izvajalci zelo različnih izhodišč in načinov. Prav tako je oder vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
**
DOBRODOŠLA!

_________________
* Kdo drug bi temu lahko rekel tudi: kot del občinstva...
** Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se zavezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar