JkMf Dinozavri +freekaraoke

Poslal-a ThDi, Tor, 20/02/2024 - 19:51
22 Feb 2024 - 21:00 || 23 Feb 2024 - 01:00

PLAX

V PLAXu se svobodni intermedijski jam sessioni dogajajo vsak četrtek.

FreestyleKaraoke&JamSession

otvorijo

dinozavri

Bicokitara&glas
Acobaskitara
Križabobni

VVabljena, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn
Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija*). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri ustvarjalci in izvajalci zelo različnih izhodišč in načinov. Prav tako je oder vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
**
DOBRODOŠLA!

_________________
* Kdo drug bi temu lahko rekel tudi: kot del občinstva...
** Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se zavezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sob, 24/02/2024 - 06:55

Zaradi zapletov, ki so bili posledica slabe organizacije, nedoslednosti, neodgovornosti, delovanja po liniji manjšega odpora,... nekaterih uporabnikov in skupščine PLAXa, je prišlo do nepotrebne odpovedi otvoritve jam sessiona, za katero smo izvajalci jam sessiona izvedeli komaj pet ur pred načrtovano izvedbo, čeprav se je za to možnost vedelo že pred nekaj meseci, je PLAX na koncu ta dan ostal brez obeh načrtovanih dejavnosti. Ob učinkoviti komunikaciji in korektnemu pristopu se to ne bi zgodilo, saj je enostavna izvedba obeh načrtovanih dejavnosti bila mogoča z nekaj iznajdljivosti in malo pripravljenosti za sodelovanje. Simbolični jam session smo kljub vsemu izvedli, na koncu je vajeti dogajanja prevzel DJ Wannabe, načrtovana otvoritev jama pa je prestavljena za štirinajst dni.