40. Rojstni Dan RADIA ŠTUDENT SaLaMaNdRaSaLaMaNdRa DaNiKaVaŠ CrAzEdFaRmErS +ShowYourTeeth

Poslal-a ThDi, Čet, 30/04/2009 - 14:07
9 Maj 2009 - 23:00

koncertna

POLEG PRAZNOVANJA ROJSTNEGA DNEVA NAJAVLJAM KONCERT, KI SE BO ZGODIL PRED URADNIM PRAZNOVANJEM 40. obletnice nastanka Radia Študent. PRAVZAPREV JE TO NEURADNI SPREMLJEVALNI PROGRAM NJEGA.

SHOW YOUR TEETH SO METALCI IZ AVSTRIJE!
www.myspace.com/showyourteethrocks
Za njih bomo pobirali PROSTOVOLJNE PRISPEVKE, da jim pokrijemo potne in sorodne stroške. METALCI! PRIDITE IN PODPRITE SVOJO SCENO!

Od približno 1.00 dalje

SaLaMaNdRa SaLaMaNdRa

Info s koncertov, ki so ju imeli v rogu:
Salamandra Salamandra 8.5.2008 in 25.10.2007


DaNi KaVaŠ

Prvić u Rogu!!!

CrAzEd FaRmErS

www.myspace.com/crazedfarmers
Info s koncerta, ki so ga imeli v Rogu Crazed Farmers:
20.12.2007

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pon, 08/06/2009 - 12:00

Show your teeth niso prišli, saj jim nisem nedvoumno potrdil koncerta. Tudi oni niso preverjali, ampak so predvidevali, da koncerta pač ne bo. Kljub dobremu obveščanju, da bo v Rogu metal koncert, metalcev ni bilo, jaz pa sem izvedel, da jih ne bo šele na dan načrtovanega koncerta. To se mi je zdela ena od priložnosti, ko bi lažje pokrili njihove potne stroške, saj je potne stroške ostalim bendom kril RŠ, mi pa bi lahko prostovoljca pobirali celo noč, dokler ne bi pobrali zadosti. No, zmenili smo se, da stvar naredimo enkrat drugič.
SalamandraSalamandra so igrali prvi in to že opolnoči, saj je njihov bobnar igral kasneje tudi v Menzi. S sabo so imeli tudi rogistko (igrala je rog v Rogu) in tudi klaviaturistko, ki je tako le odigrala svoj prvi koncert v Rogu. Sound na odru je bil sicer slab, predvsem zaradi neusklajenosti v soundu, izredne glasnosti nekaterih ojačevalce, ki niso bili ozvočeni in tihosti nekaterih ostalih instrumentov. Nisem mogel uskladiti razmerij med njimi, saj mi je pianino, za katerega se je Neža raje odločila kot za svoje sinte, vleklo v feedback tako na monitorjih kot tudi na ozvočenju. To, da se niso dobro slišali, se je poznalo tudi v igranju, saj koncert ni bil tako doživeto odigran. Na enemu ferštu je delal Jani sam zelo močen feedback in me je ene parkrat preslepil, da je to iz monitorjev ali ozvočenja, sam sem ga poguntal.
Dani Kavaš je igral kar pod odrom, kar je tudi zjebalo situacijo, saj mu je vokalni mikrofon ful vlekel feedback, vseeno pa je bilo tudi pomembno, da je vse skupaj naglas. Ampak je bilo v redu. Dani, lahko bi v Rogu igral tudi že prej, samo rekel bi nam pa bi se dogovorili.
Crazed Farmers pa so predstavili nov material, s katerim so bili pri koncu snemanja na RŠ. Pri njih je bilo kar se tiče sounda in tudi izvedbe še najbolje. Lažje je bilo, saj so ga vsi pribijali na polno. Zdelo se mi je, da so veliko bolj uigrani kot so bili na prejšnjem koncertu, ki so ga imeli v Rogu, in tudi glasba je izpadla kot da je naštudirana. Dober šus koncert!
Veliko ljudi je prišlo na Čompe, ker do njih ni prišlo obvestilo, da koncert odpade.
Sicer ne maram praznovanja obletnic in rojstnih dnevov, ker se mi zdi brez veze vezat se na določen datum, ampak vseeno: Radio Študent, vse najboljše!

Poslal-a ThDi, Čet, 07/05/2009 - 16:44

Čompe so odpovedali, saj si je njihov sakofonist Saksida zlomil tri prste. Tudi njihov bobnar Stanić bo takrat v Makedoniji. Brez enega bi še lahko, brez dveh pa ne.
Namesto njih bo vskočil Dani Kavaš, ki bo tudi prvič v Rogu in se že veseli koncerta!

Poslal-a ska-mon, Ned, 03/05/2009 - 18:20

Rog:

SALAMANDRA SALAMANDRA
ČOMPE
CRAZED FARMERS

ne valja?! :)