ThDi's blog

------- RAZPIS ZA SODELOVANJE V NEODVISNI PRODUKCIJI ------- ----------------- FESTIVAL ROGOVILA 2013 TRIENALE -----------------

Produkcija Rogor*
objavlja

razpis za sodelovanje v neodvisni produkciji.

Ta razpis je hkrati tudi vabilo k sodelovanju pri pripravi festivala v Rogu oktobra 2013, ki bo potekala v sodelovanju z drugimi produkcijami v Rogu.

Ta razpis je namenjen izvajalcem in producentom vseh možnih izraznih načinov (gib, slika, zvok, poezija, teater,... in njih kombinacije na medmedijski način), tehničnim delavcem (zvok, luč, elektrotehnika, mehanika, internet,...) in nekvalificiranim delavcem ter študentom in dijakom (čiščenje, pobiranje prostovoljnih prispevkov, obveščanje s plakati, flajerji,...), ki so pripravljeni delati prostovoljno v neodvisni produkciji z možnostjo usposabljanja in izpopolnjevanja na naštetih področjih.

2 komentarja | preberi več

MARIAMAGDALENA

MARIAMAGDALENA2013eurotourVtovarniROG26.06.2013ob22h

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

RD RŠ : 4+4, SEDI. 5.


44 let v Rogu

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

FW: Dovolj jamranja- čas dejanj‏

POSREDUJEM !!! Pošlji naprej !
Predlagam 27. november. Torek. (datum še ni natančno dogovorjen)
Dovolj je. Predlagam, da se vsi tisti, ki imajo tega, kar počnejo naši vladalci, dovolj zberemo v Ljubljani pred parlamentom. Predlagam, da se tistega dne zbirajo podpisi (na upravni enoti) za refererendum o ODSTRANITVI VLADE.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

FW: Okrepimo poziv za zaščito kmetijskih zemljišč!

www.tretjiclen.si
Spoštovani podporniki, dragi prijatelji,
po tem, ko sta se stroka in civilna družba enotno opredelili proti predlaganemu Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, s katerimi je 40 poslancev predlagalo ukinitev nadomestila za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč, je vladna koalicija v parlamentarno proceduro na predlog zakona vložila vrsto amandmajev. Z njimi so nadomestila sicer ohranili, vendar so jih s spremenjenimi kriteriji za odmero odškodnine znižali do te mere, da so jim popolnoma odvzeli funkcijo zaščite kmetijskih zemljišč. Obravnava predloga zakona z amandmaji še vedno poteka po skrajšanem postopku, brez sodelovanja stroke in javnosti.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več
XML novice