JazzzklubMezzoforte tradicionalnefreestylekaraoke&jamsession

Poslal-a ThDi, Sre, 15/06/2022 - 21:58
16 Jun 2022 - 22:00 || 17 Jun 2022 - 01:00

priHupaBrajdič podhodAjdovščina Ljubljana

Ponoven poskus vzpostavitve tradicionalnih freestyle karaok & jam sessionov.

VSESPLOŠNI MEDMEDIJSKI JAM SESSION
otvorita
AnaŠkreblinstepples&glas
ThiernoDiallokontrabas

prinessi ssabo svoje potrebščine!
Če hočeš priti pa ne veš kam, me pokliči.

Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Tokrat so namenjene le aktivnim udeležencem, ki pridejo igrat ali pet. Eno glavnih pravil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,...
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pet, 17/06/2022 - 11:37

prišli so še Zala, ki je plesala step, Vero, ki je pihnil v sax, Ryuzo, ki je zagibal, zapel in zabobnal, z Robinom, ki je nekajkrat zalajal (enkrat sem najprej mislil, da nekdo igra flavto), Didi, ki je pela in plesala, AnaMarija z violino, mnogočlansko moštvo Hupe Brajdič s kitaristom z akustično kitaro, ki je tudi poskrbelo za osvetlitev in prijetno popestrilo jam s triom orglic, presenetil nas je naš češki sodelavec iz Roga Josef Žarsky, ki je bil ta dan ravno na poti čez Ljubljano in se je pojavil na jamu s svojo punco,... v glavnem jam je bil uspešen in spet odprt za zainteresirano javnost. zna bit pri Hupi še kdaj.

Poslal-a rgb, Pet, 17/06/2022 - 20:25

.
.
.
_____škoda da ni video posnetka..
.
.
.