JazzzklubMezzoforte tradicionalnefreestylekaraoke&jamsession slikarskoglasbenaotvoritev RomanjeIzgubljenihTrubadurjevVol.II

Poslal-a ThDi, Tor, 07/03/2023 - 11:33
22 Mar 2023 - 21:00 || 23 Mar 2023 - 01:00

priHupiBrajdič podhodAjdovščina Ljubljana

V podhodu pri Hupi se intermedijski jam sessioni dogajajo vsako drugo sredo.
Tokrat bomo redne dvotedenske termine nadgradili in prosto vmesno sredo zapolnili

s SLIKARSKO GLASBENO otvoritvijo!

FreestyleKaraoke&JamSession

Romanje izgubljenih trubadurjev

Vol.II

Medmedijski jam session
otvorijo
GalTičbarve&platno
MajKavšektrobenta
GalGolobviolončelo&kontrabas
LukaPoljanectolkala


naslikalGalTič

To bo ponovitev načina otvoritve izpred dveh let z isto zasedbo.
Takrat je bilo obdobje koronskih ukrepov, zato je bil jam zaprte narave z omejeno udeležbo.
Tokrat bo jam odprt za vse,
DOBRODOŠLE!

VIDEO posnetek JAMA izpred dveh let.

VVabljena, še posebej, če si slikarka, pa prinessi ssabo svoje potrebščine!

FreestyleKaRaOKe&JAMsEssIOn

Navodila za uporabo:

Karaoke so zastavljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem. Čeprav so karaoke največkrat glasbene, to sploh ni nobena omejitev, saj vedno znova k udeležbi spodbujamo tudi izvajalce in ustvarjalce ostalih izraznih načinov. Sodelovali smo že s plesalci, cirkusanti, slikarji, vizualisti, VJi, pesniki, gledališči,... Jam sessiona se lahko udeležiš tudi pasivno (kot inštalacija). Eno glavnih priporočil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti, tudi če se hočeš?! Spodbujamo nastopajoče, da med nastopom komunicirajo in sodelujejo. Po želji omogočimo nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati. Kvaliteta se giblje od vrhunskih do čist u pizdi. Redno in aktivno se karaok udeležujejo zelo dobri glasbeniki in glasbeni navdušenci zelo različnih glasbenih izhodišč in načinov. Prav tako je oder še vedno odprt tudi za tiste, ki niso zelo izurjeni v igranju ali petju, in tudi ti se dostikrat opogumijo in odločijo za nastop.
Naj vsak, ki hoče aktivno sodelovati, s sabo prinese SVOJE instrumente ali druge potrebščine! Bobnarji, prinesite vsaj palčke! Če instrumenta nimaš, se moraš dogovoriti za uporabo z lastnikom instrumenta, ki ga želiš uporabljati!
Izvajaj svoje avtorsko delo!
* Na odru naj se nahajajo samo nastopajoči!
DOBRODOŠLA!

_________________
* Z aktivno udeležbo na Freestyle Karaokah & Jam Sessionu se obvezuješ k izvajanju svojih lastnih avtorskih del. Ne prevzemamo odgovornosti za tvoje morebitno izvajanje avtorskih del drugih avtorjev. Če do tega pride, jih v bistvu izvajaš na lastno odgovornost in proti našim zahtevam.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Čet, 23/03/2023 - 03:18